,Mam pytanie czy silnik z Golfa IV 1.9 TDI 130 km podejdzie do Golfa III?Dodam że golf III jest benzyna a raczej silnik to już powoli złom i chce wsadzić TDI.Proszę nie pisać że lepiej kupić Golfa TDI i tyle ,bo mój Golf jest w super stanie blacharskim zero jakiejkolwiek korozji nie mówiąc o krzywych drzwiach itd. a znowu nie chce benzyny bo oprócz tego Golfa mam też jeszcze jednego benzynowego ABF'a wiec mi wystarczy.Jeżeli chodzi o pieniądze to nie grają roli bo ja podchodząc do robienia tamtego ABF'a(robiłem całego od podstaw silnik skrzynia zawieszenie blacharka lakier itd) nie oszczędzałem(wiele części kupowałem w serwisie)żadna chińszczyzna nie wchodzi w grę...A tego chce mieć w dieslu bo chce nim wszędzie jeździć a także chce go potem chipować wiec dlatego diesel, bo moment
od razu chce zgasić wszystkich ripościarzy którzy piszą że jeżeli mam kasę to dlaczego diesel itd. po prostu chce mieć i szybkiego diesla i benzynę to raz a dwa to w tamtego wsadziłem tyle pieniędzy że szkoda mi jest wyjeżdżać nim codziennie.Jeżeli ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na wyżej wymiennie pytanie to z góry dziękuje i przepraszam za off topik o ABFie.Przy okazji mam pytanie ile móglby taki silnik z osprzętem kosztować z elektryka itd bo na Alledrogo nie mogę znaleźć pełnego kompletu tzn nie ma konkretnej ceny,ae podejrzewam że około 5000 tyś?
?