Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
lucek1106, http://www.golf3.pl/topics28/dane-techn ... vt4532.htm
1896 cm3 47KW/64KM 124Nm/2400rpm
spalanie zależnie od nogi średnie 5,5 l/100km
1896 cm3 47KW/64KM 124Nm/2400rpm
spalanie zależnie od nogi średnie 5,5 l/100km
-

Reiven - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam ja mam podobny problem ścięty klin mechanik który to robił powiedział mi że to się stało z powodu: byłemu właścicielu pasek strzelił dlatego ten klin jest ścięty wy mnie uspokoiliście mnie
że to częsty problem tego silnika. Moje pytanie bo mechanik mi powiedział że te koło teraz będzie trzymać na dwóch jakiś szpilkach i będzie mocno przykręcone czy to da rade wytrzymać??
że to częsty problem tego silnika. Moje pytanie bo mechanik mi powiedział że te koło teraz będzie trzymać na dwóch jakiś szpilkach i będzie mocno przykręcone czy to da rade wytrzymać??
- mkgk
- Berbeć
leopard napisał(a):Reiven napisał(a):ni cholery nie wiem o co Ci chodzi![]()
![]()
hehe - dawno sie tak nie uśmiałem
mkgk napisał(a): Moje pytanie bo mechanik mi powiedział że te koło teraz będzie trzymać na dwóch jakiś szpilkach i będzie mocno przykręcone czy to da rade wytrzymać??
Może mu mechanik usztywnił koło na jakichś szpilach...

- pilot82
- Berbeć
To co napisałem to się nazywa sarkazm ale chyba koledzy nie załapali
A tak wracając do tematu to jak kolega nie ma klina i koło się tylko na śrubie trzyma to radził bym tego nie odpalać w ogóle. Chyba że koledze o coś innego chodzi.
A tak wracając do tematu to jak kolega nie ma klina i koło się tylko na śrubie trzyma to radził bym tego nie odpalać w ogóle. Chyba że koledze o coś innego chodzi.
VW Power
-

Reiven - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe