Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja zawsze biore od goscia krisk9 z allegro on handluje maxgear zreszto jak wiekszosc z was pewnie wie firmy ta jak i inne reuwiele czy cala reszta to sa pakowacze czyli czesci ida od tego samego producenta a oni wala je w swoje pudelka,zobaczcie ze czesto gesto na czesci jest zpilowana nazwa producenta,ja biore rozrzady od niego komplet z pompa nie przekraca 200zl a do awx 460 nie robie tu reklamy poprostu auta ktore robilem i robie smiaja od wymiany do wymiany wiec poco przeplacac.
Wtryski AFN,ecu 16bit z passat b4,najdluzsza skrzynia ASD,wolna odma,egr off,kat wybity.
- lisek
- Czytacz
Mam jedno małe pytanko. Czy rozrząd różni w zależności od typu silnika TDI (t.j. 1Z , AHU itd. z tego co wiem to nie)? 

-

Damianeros - Czytacz
Damianeros rozni sie napinaczem rolka jest ta sama ale mocowanie jest inne zalezy jaki masz sa 2 rodzaje taki z wasikiem i jest jeden jakby taki widelec,nie wiem jak to nazwac.
Wtryski AFN,ecu 16bit z passat b4,najdluzsza skrzynia ASD,wolna odma,egr off,kat wybity.
- lisek
- Czytacz