ale i tak to problemu z paleniem u mnie nie rozwiazało raz zapali dobrze araz dłuzej zakreci ale nie szukam dziury w całym dopóki jeździ.Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wiem palio sam mam kat 57
ale i tak to problemu z paleniem u mnie nie rozwiazało raz zapali dobrze araz dłuzej zakreci ale nie szukam dziury w całym dopóki jeździ.
ale i tak to problemu z paleniem u mnie nie rozwiazało raz zapali dobrze araz dłuzej zakreci ale nie szukam dziury w całym dopóki jeździ.Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam mam pytanie jak miga kontrolka świec żarowych to co oznacza bo nie łapie
[ Dodano: 2013-03-25, 10:37 ]
Mój golf po regulacji kąta wtrysku ma teraz 51-54 (ale to jeszcze poprawie na wolnym czasie ) wczoeaj przy -14 zapalił od razu ,
[ Dodano: 2013-03-25, 10:37 ]
Mój golf po regulacji kąta wtrysku ma teraz 51-54 (ale to jeszcze poprawie na wolnym czasie ) wczoeaj przy -14 zapalił od razu ,

ROBERT
-

robertrocky - Czytacz
To ze 6trzeba podpiac kompa to wiem pytałem bo mys;ałem ze ktos miał taka przyczyne , a tu kolega ameryki nie odkrył 

ROBERT
-

robertrocky - Czytacz
ameryki może i nie odkryłem ale szukać w ciemno hmmm... to juz kolegi sparawa 

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe