Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pompa wtryskowa
Witam, przejrzałem wiele stron na forum, w google itd. no ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, wie może ktoś ile by kosztowała regeneracja pompy wtryskowej do golfa 3 1.9tdi 90koni z 1995roku. Proszę o odpowiedzi.
- adriant3
- Berbeć
Co się dzieje,że chcesz regenerować? Biorąc pod uwagę koszt używek na rynku średnio opłaca się regenerować.. chyba ,że chcesz tylko uszczelnić swoją pompę..
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
jak cieknie to chcesz regenerowac? pewnie cieknie z pod nastawnika kup 2 uszczelki jedna na pod dekiel a druga miedzy nastawnik a pompe i po sprawie koszt znikomy
- mariusz9270
- Czytacz
Zestaw uszczelek do pompy vp 37 kosztuje jakieś 50zł proponuję zmienić od razu wszystkie.. choć można tak jak radzi kolega mariusz 9270 o ile wyciek jest faktycznie z nastawnika..koszt wymiany uszczelek nastawnika 50-100zł a uszczelnienie całej pompy 300-500zł tu różnie liczą sobie. Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
pół godziny z myciem silnika
mycie zrobili gratis
dodam że 150zł z ich uszczelkami, ja kupiłem swoją ale oni załozyli swoje
mycie zrobili gratis
dodam że 150zł z ich uszczelkami, ja kupiłem swoją ale oni załozyli swoje
Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku