Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Poduszki silnika
Witam muszę wymienić dwie poduchy prawą i lewą.Czy poradzę sobie sam z wymianą ? Dużo przy tym roboty? Jeżeli ktoś ma opisane krok po kroku jak to się wymienia to bardzo proszę o opis.Pozdrawiam
- Pele
- Czytacz
-

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jak wymieniałem poduszkę od strony kierowcy, od strony skrzyni to podpierałem na łączeniu silnik-skrzynia i nic się nie uszkodziło
żeby wyjąć poduszkę silnika od strony pasażera to podpierałem (delikatnie i uważając
) za płaskownik na którym reguluje się napięcie paska od wspomagania, nie miałem żadnych nie przewidzianych sytuacji
. Dla pewności luzowałem przednią poduszkę 
żeby wyjąć poduszkę silnika od strony pasażera to podpierałem (delikatnie i uważając
) za płaskownik na którym reguluje się napięcie paska od wspomagania, nie miałem żadnych nie przewidzianych sytuacji
. Dla pewności luzowałem przednią poduszkę 
-

golon113 - VIP
Witam ja mam pytanie nie bede zakladl nowego tematu bo to temat o moim problemie....
urwala mi sie sruba od poduszki kolo skrzyni biegow.... teraz nie wiem jaka tam sruba idzie... bylem w sklepach nikt nie wie bo maja w sprzedazy tylko poduszki ale bez srub....
pomoze ktos?? jaka tam sruba idzie?? najlepiej jakies zdjecie ....
z gory dziekuje
urwala mi sie sruba od poduszki kolo skrzyni biegow.... teraz nie wiem jaka tam sruba idzie... bylem w sklepach nikt nie wie bo maja w sprzedazy tylko poduszki ale bez srub....
pomoze ktos?? jaka tam sruba idzie?? najlepiej jakies zdjecie ....
z gory dziekuje
-

_Convict_ - Berbeć
o jaka poduszek dokładnie ci chodzi mas zjakies foto?
by odkrecic skrzynie z poduszki potrzebny jest klucz nasadowy 16,wiec sruba powinna byc 16
by odkrecic skrzynie z poduszki potrzebny jest klucz nasadowy 16,wiec sruba powinna byc 16
-

swatu - VIP
spróbuj wybic ja czyms np .młotkiem .
uzyj pierw WD40 zeby poluzowało ja i wybijaj a potem zmierz suwmiarka jaka to sruba.
uzyj pierw WD40 zeby poluzowało ja i wybijaj a potem zmierz suwmiarka jaka to sruba.
-

swatu - VIP
najlepiej to jakby ja mogł odkrecic ,złapac cegami i próbowa odkrecic bo mozliwe tu nie pomyslałem jka bedziesz wybijał gwint moze pojsc
-

swatu - VIP