Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tu juz bedzie problem, chyba ze zjawi sie tu jakis chojny który ma na składzie zrypana spreżarkę i rozbierze koło pasowe aby ci to poda. bo nawet watpie aby było cos takiego w serwisówce ETKA... prędzej bedzie całe koło ale łozysko....ALKI napisał(a):Ma ktoś z was wiedze jakie tam jest łożysko jakiś wymiar lub numer
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
tak tak, łozysko w nim jest... tylko kwestia czy da radę je wymienic. najlepiej było by je na prasie wycisnąc. bo przez wybijanie go wybijakiem mozesz pokrzywi koło...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Zobaczymy jutro na początek muszę zobaczyć jakie łożysko kupić a potem zobaczymy jak to będzie w razie oporów mam dostęp do prasy więc myślę że będzie dobrze.
[ Dodano: 2010-03-15, 17:55 ]
Witam ponownie!!!
Panowie jestem po wymianie łożyska sprężarki lecz dalej mam problem z tym paskiem który trzepie się jak szalony sprawdzałem altka nie ma na kole żadnych luzów łożyska nie szumią .Brak mi już pomysłów co z tym dalej robić po spsikaniu paska wszystko gra pasek nawet nie drgnie .Ma ktoś jakieś pomysły????
[ Dodano: 2010-03-15, 17:55 ]
Witam ponownie!!!
Panowie jestem po wymianie łożyska sprężarki lecz dalej mam problem z tym paskiem który trzepie się jak szalony sprawdzałem altka nie ma na kole żadnych luzów łożyska nie szumią .Brak mi już pomysłów co z tym dalej robić po spsikaniu paska wszystko gra pasek nawet nie drgnie .Ma ktoś jakieś pomysły????
- ALKI
- Czytacz