ja za swoje dałem 38szt , podobno bardzo dobre,
apropo wymiany słyszałem że jest ciężko bo one są gdzieś pod spodem albo z boku i trzeba mieć jakiś klucz
u nas w mieście mechanik chce za wymiane 50zł na wiosce tak samo
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
GITgostek, stary proscizna nic latwiejszego one sa dosyc cienkie najwazniejsze zebys jej nie ukrecil jak nie bedzie chciala isc to WD i podgrzewanie i powoli jedna druga
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
GITgostek hi hi jak masz male raczki to sie uda. Ja poprosilem do wymiany kolege co ma takie male raczki . Jest strasznie malo miejsca zeby krecic a co dopiero je wyciagnac. Takze 200 % cierpliwosci
Kolego szachmat to nie benzyniak 
Kolego szachmat to nie benzyniak 
!! Sprzedam mojego golfika
!!!
1994 r
-

renifer24 - Czytacz
renifer24, miejsca malo ale dla chcacego nic trudnego duzo cierpliwosci i schlodzony bolsik z boku 

JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
no Panowie, świece wymienione , chodzi jak burza rano czy po pracy zimno czy mróz , pali na strzała
moje wnioski po naprawie...
- jest to czynność dla ludzi Bardzo cierpliwych
- nie wystarczy tylko klucz oczkowy , trzeba mieć też nasadowy, (dwie świece od strony kierowcy), bo do tych prawych nic nie dojdzie, i jeszcze kluczyk ósemkę żeby odkręcić mase
- jest tam tak ciasno że trzeba dużo sie nakombinować żeby się tam czymkolwiek dostać
- jeśli chcecie to wymienić przymocujcie lepiej wszystkie narzędzia do jakiegoś sznurka a
śrubki i świece do taśmy bo jak wpadną za pompe to nie wyciągniecie ich
- jeśli ktoś potrafi radziłbym przed wymianą zdjąć pompe paliwa bo on w szczególności
utrudnia wymiane
- jeśli chcesz szybko wymienić świece żarowe lepiej zmień silnik na TDi jest o wiele łatwiej ...
warto zaopatrzyć się w paczke fajek przed wymianą i 0,7 po wymianie
pozdrawiam dzięki za pomoc
moje wnioski po naprawie...
- jest to czynność dla ludzi Bardzo cierpliwych
- nie wystarczy tylko klucz oczkowy , trzeba mieć też nasadowy, (dwie świece od strony kierowcy), bo do tych prawych nic nie dojdzie, i jeszcze kluczyk ósemkę żeby odkręcić mase
- jest tam tak ciasno że trzeba dużo sie nakombinować żeby się tam czymkolwiek dostać
- jeśli chcecie to wymienić przymocujcie lepiej wszystkie narzędzia do jakiegoś sznurka a
śrubki i świece do taśmy bo jak wpadną za pompe to nie wyciągniecie ich
- jeśli ktoś potrafi radziłbym przed wymianą zdjąć pompe paliwa bo on w szczególności
utrudnia wymiane
- jeśli chcesz szybko wymienić świece żarowe lepiej zmień silnik na TDi jest o wiele łatwiej ...
warto zaopatrzyć się w paczke fajek przed wymianą i 0,7 po wymianie
pozdrawiam dzięki za pomoc
-

GITgostek - Badacz tematu