Niestety teraz jest inaczej. Kręci, kręci i nagle trrrrach ! I odcina. Jak myślicie filtr paliwa? PO wymiance powinien być już grzeczny?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Mrozy załatwiły mi "gofra" :/
Siemka. Mam golfa 3 z silnikiem diesla 1.9, wolnossący. Kurcze no uwielbiam to auto. Odpalał ZAWSZE. 2 lata temu w najgorsze mrozy ludzie nie odpalali, a ja zawsze
Niestety teraz jest inaczej. Kręci, kręci i nagle trrrrach ! I odcina. Jak myślicie filtr paliwa? PO wymiance powinien być już grzeczny?
Niestety teraz jest inaczej. Kręci, kręci i nagle trrrrach ! I odcina. Jak myślicie filtr paliwa? PO wymiance powinien być już grzeczny?- mrooff
- Berbeć
Być może, zalałeś pewnie dziadowskie paliwo i zamarzło.
Ścisło pewnie filtr parafiną i teraz już się nic nie da zrobić.
Szukaj a znajdziesz przyczynę.
Ścisło pewnie filtr parafiną i teraz już się nic nie da zrobić.
Szukaj a znajdziesz przyczynę.
-

karolscania - Berbeć
No właśnie w tym roku nasza stacja paliw podupadła jeśli chodzi o paliwo. Po tym całym incydencie zalałem pełny bak vpowerem z shella + 2 uwzdatniacze (wcześniej też były lane), więc wymienię filtr i zobaczymy co dalej. Dodam, że po kilku godzinach jak stoi w garażu to odpali. Powrót na mróz = to samo co wcześniej
- mrooff
- Berbeć
Pewnie zapchany filtr parafiną, wymienić lub na próbę założyć taki tani bez wyjmowania tamtego:
Jeżeli to nie to to może świeczki?
Jeżeli to nie to to może świeczki?
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu
Re: Mrozy załatwiły mi "gofra" :/
mrooff napisał(a):Niestety teraz jest inaczej. Kręci, kręci i nagle trrrrach ! I odcina.
jeśli tak sie zachowuje to jest wina rozrusznika lub rozładowywującego się aku, z duzo rozruch produ potrzebuje i go rozładowuje. Moga tez byc świeczki do wymiany, trzeba posprawdzać.
-

krysek0309 - Badacz tematu
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

krysek0309 - Badacz tematu
-

BodeQ23 - Czytacz