Do silnika 1Z Lemforder produkuje tylko obecnie poduszkę lewą numer 3A0199402 cena w ASO 306zł w sklepie koło 200zł
Przynajmniej nie znalazłem na pozostałe strony.
Reszta:
Przednia 1H0199609J cena w ASO 350zł
Prawy tył (Olejowa) 1H0199262L cena ASO 390zł
Pamiętajcie, że poduszki do 1Z są inne niż do pozostałych silników więc podmianka z benzyniaka nie ma sensu, gdyż szybciej wam padną.
Panowie ja też mam ten problem zamontowalem jakiś szit do 1.8 beznynki. Drgania i hałas wiadomo. A teraz krótko. Jaka firma z poniższych:
Lemforder - nie do zdobycia i drogo poza tym Ruville - 75zł , jak z miękkością gumy ? Carteco - 80 zł jak z miękkością gumy ? Ewentualnie kupię używkę Lemfordera
Szukaj nowych Lemfordera - kupujesz raz i masz pewność, że to będzie banglać. No chyba, że lubisz rozbierać wszystko i składać od nowa co kilka miesięcy
Kupiłem oryginał używkę. Stan bardzo dobry. Gość daje gwarancję rozruchową. Sądzę że to powinien byc oryginał bo na poduszce jest oznaczenie Wolksvagena czyli 1H0199 402 oraz napis WV Audi. Sprawdziłem na stronie intercarsu oraz dzwoniłem do ASO. Dla tego numeru mam pewność że to jest od 1.8 benzyny czyli to co potrzebuję. Lemfordery do 1.8 są niedostępne.