Podczas jazdy wkreca sie na jakies 3500 tys/obr moze troche wiecej i koniec . Czy moze byc tam jakas blokada
Sorki wrazie jakis bledow %.Moderator: Moderator
Podczas jazdy wkreca sie na jakies 3500 tys/obr moze troche wiecej i koniec . Czy moze byc tam jakas blokada
Sorki wrazie jakis bledow %.
2000 tyś,
jeżeli tak to spodziewaj się KKK K03 bo konkretne turbo jak Garrett t3 dopiero wstaje od 3000 obr. a to że twój kumpel ma miesiąc różnicy to nic nie znaczy bo może wcześniej ktoś wymienił u niego turbo . z resztą podnieś maskę i porównaj sobie jego a twoje . Jeżeli u ciebie zobaczysz turbo wielkości smerfa to znaczy że jest KKK k03 twój kolega może mieć Garret T2 lub KKK K14 a one tak zaczynają dmuchać od 2500 tyś obr. i dają radę do początkowego tuningu . Ja też miałem KKK K03 i fakt silnik piski robił na 1 było git tylko problem w tym że powyżej 3.500 to nie było mowy o jeżdzie i w dodatku na ori ciśnieniu wypluło flaki
Pozor napisał(a):silnik ma blokadę w pompie która przy 4500 obr. odcina całkowicie paliwo a żeby ją zdjąć to poczytaj sobie o gov mod .
Nowy tłumnik środkowy i ostatni przlotowy , przez pare dni był całkowity przelot ale wydawało mi sie ze wzroslo dosc spalanie . Wiem wiem ze w dieslach jest to nie wskazane ale mialem okazje to sprawdzilem z wlasnej ciekawosci. A wiec zajme sie grzebaniem przy pompie jak ogarne pare tematow .Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości