dzwiek podobny do tego jak sie pompa od wspomagania buczyModerator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
odzywaj sie, bo u mnie tez jest jakis dziwny dziek po odpaleniu takie buu przez jakas 1 sekunde, slychac to od silnika
dzwiek podobny do tego jak sie pompa od wspomagania buczy
dzwiek podobny do tego jak sie pompa od wspomagania buczyPapier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
quake3000, to nic w stacyjce tylko w rozruszniku i nic strasznego można to wymienic samemu dla laika to 1 godzinka z
a koszt prosze bardzo http://www.allegro.pl/item461240683_ben ... _nowy.html pozdrawiam
a koszt prosze bardzo http://www.allegro.pl/item461240683_ben ... _nowy.html pozdrawiam-

marko1967 - Members
panowie mam to samo i to jest rozrusznik daj głowe ze na 99'9% u mnie to sie zaczeło dziac po tym jak wyciagnełem rozrusznik wymiania szczotek itp
i popoostu jak czyscilem rozrusznik z całego tyego syfu itp to wytarłem ten smar w srodku i zapomniałem nałozyc nowy i stad te dzwine dzwieki
i popoostu jak czyscilem rozrusznik z całego tyego syfu itp to wytarłem ten smar w srodku i zapomniałem nałozyc nowy i stad te dzwine dzwieki
Grzech GD
- Grzech GD
- Czytacz
ja jutro nagram ten dzwiek jak nie zapomne i wrzuce na forum, powiecie mi czy macie to samo 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Ja też mam to samo. tylko mi też czasami przy przekręcaniu kluczyka cichnie na sekunde i jakby odcinał zasilanie. Zeruje licznik kilometrów no i programy radiowe musze na nowo ustawiać. Myślałem że to coś na klemach wyczyściłem je ale nic nie dało i teraz nie wiem co robić. Macie radę?
- paniczxl
- Czytacz
drodzy koledzy jeśli rozrusznik kręci i odpala samochód to znaczy że rozrusznik jest ok a zwłaszcza bendiks.Ten zgrzyt następuje przez chwilę zaraz po odpaleniu autka a przyczyną jest że rozrusznik pracuje na sucho, moja rada wyjąć rozrusznik i przesmarować a zwłaszcza miejsce w którym pracuje bendiks.
-

miras - Czytacz
No wiec tak...nagralem skubanca
tylko troche cicho jest bo telefonem nagrywalem, ale jest wystarczy podglosnic glosniki
dzwiek ejst odrazu po odpaleniu silnika w 3sekundzie
http://www.sendspace.pl/file/UhRhiBaC/
Teraz niech jakis fachura powie mi co to tak zgrzyta
tylko troche cicho jest bo telefonem nagrywalem, ale jest wystarczy podglosnic glosniki
dzwiek ejst odrazu po odpaleniu silnika w 3sekundzie
http://www.sendspace.pl/file/UhRhiBaC/
Teraz niech jakis fachura powie mi co to tak zgrzyta

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
zgadza się z kolegą poprostu bendix przesuwa się po takim frezie albo jest tam sucho lub jakiś zapieczony brud i jak silnik już pracuje to bendix zbyt wolno powraca do swojego miejsca wyjściowego i ,, obciera " o wieniec (koło zamachowe) i z tont ten dzwięk pozdrawiammiras napisał(a):drodzy koledzy jeśli rozrusznik kręci i odpala samochód to znaczy że rozrusznik jest ok a zwłaszcza bendiks.Ten zgrzyt następuje przez chwilę zaraz po odpaleniu autka a przyczyną jest że rozrusznik pracuje na sucho, moja rada wyjąć rozrusznik i przesmarować a zwłaszcza miejsce w którym pracuje bendiks

-

marko1967 - Members