cos jest nie tak skoro nie mam szans z golfem 3 1.8 90KM. z tego co wiem to moj ma 115KM tylko ze ze 40KM to chyba zdechlo z niewiadomej przyczyny. jesli wiecie co mu dolega prosze o rady...Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zamulony golf GTI pomocy
witam... mam problem z moim samochodzikiem golfik 3 GTI 2.0 8v. nie wiem co jest ale silnik jest strasznie zamulony. maxymalna predkosc jaka nim osiagnalem to 160km/h i to w porywach...
cos jest nie tak skoro nie mam szans z golfem 3 1.8 90KM. z tego co wiem to moj ma 115KM tylko ze ze 40KM to chyba zdechlo z niewiadomej przyczyny. jesli wiecie co mu dolega prosze o rady...
cos jest nie tak skoro nie mam szans z golfem 3 1.8 90KM. z tego co wiem to moj ma 115KM tylko ze ze 40KM to chyba zdechlo z niewiadomej przyczyny. jesli wiecie co mu dolega prosze o rady...- Stasio
- Czytacz
wiem, ze jak przez jakis czas niedaje sie obrotow silnikowi tylko jezdzi jak dziadek to sie silnik zamula.koles powymienial kable,przepalil go porzadnie i wszystko wrucilo do normy.zamien od jakiegos kolesia kable na prube i zobacz czy to jest przyczyna.pozdrawiam.
bartolassi
-

Bartek - Badacz tematu
jak masz mozliwosc to zamien kable od znajomego, a jak nie to poatrz na szrotach lub allegro.dawaj mu porzadniw w piz.... to powinien sie odmulic.poprostu porzadnie go przepal.po mniejwiecej miesiacu porzadnej jazdy wszystko powinno wrucic do normy.pozdrawiam.
bartolassi
-

Bartek - Badacz tematu