Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
zwyczajnie łapiesz za obudowę pompy i idważnie kręcisz w lewo, i nic nie poradzisz jeśli zaczepy na obudowie pompy się przy tym pokruszą, mnie się zdarzyło, wówczas potrzeba nowej kompletnej pompy nie jest droga albo kupić coś na szrocie.
- pablomed
- Members
pablomed, nie pytam przy wyciaganiu
bo pompe juz kupilem z cala obudowa wiec ewentualnie mam na podmianke cala obudowe ale pytam przy mocowaniu w te zatrzaski w zbiorniku co mocuja dol obudowy pompy czy latwo jest w nich umiescic cala obudowe czy jest jakis z tym problem czy przy tym musi byc oprozniony caly zbiornik
?
bo pompe juz kupilem z cala obudowa wiec ewentualnie mam na podmianke cala obudowe ale pytam przy mocowaniu w te zatrzaski w zbiorniku co mocuja dol obudowy pompy czy latwo jest w nich umiescic cala obudowe czy jest jakis z tym problem czy przy tym musi byc oprozniony caly zbiornik
?to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
niema problemu, wyczujesz w krtórej pozycji zaczepy łapią wtedy dociskasz i dokręcasz. Dla ułatwienia zapamiętaj w jakij pozycji bedzie stara pompa zanim ją wykręcisz. Nie trzeba opróżniac zbiornika, ale oczywiście im mniej będzie benzyny tym mniej się w niej ukąpiesz.
- pablomed
- Members