Moderator: Moderator
ty to w sumie potwierdziłeś pisząc ze na kompie pokazuje normalną temperaturę - VAG bierze przeciez dane z tego samego czujnika. Czyli jesli na w pełni rozgrzanym silniku VAG pokazuje 80-95 stopni to niema się co czujnika czepiać, zresztą nie zbieraj kasy na nowy czujnik, omomierz pewnie za parę złotych w domu masz, a na forum są normy oporów tego czujnika mierzone między stykami 1 i 3 przy różnych temperaturach. Sprawdzić tak łatwo że sensu wydawać kasy w ślepo niema.TomiVW napisał(a):To on nie odpowiada za mój problem?
zwłaszcza ,że zauważyłem delikatne szarpanie autka. Czuć to jakby pod pedałem.Kupie jakiś miernik i się trochę pobawię
NieAmator napisał(a):Kolego sprawdź cewke gdy pada ma takie objawy.
A pali jak smok. 
A miernik się jeszcze przyda nie raz 
jak to nastawić?
Jak mogłem tego nie zauważyć? Mechanik też mi nic nie mówił, podpinał pod kompa autko i nic nie wyszło.....Sam byłem świadkiwem. Mogę jakoś zlutować te kabelki,bo gdzieś czytałem ,że nie powinno się tego sondzie robić? Reszta kabli jest cała ,ale nie wyglądają dobrze,bo przy samej wtyczce są już pozbawione izolacji
Załącza się przy 90st
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości