Moderator: Moderator
luc GT napisał(a):Dobra dobra ale to chyba nie są jedyne sposoby na powiększenie mocy ? Filtr ok , kat ok , ale czy to wszystko ?
 a z tego silnika i tak dużo nie wyciągniesz, jak chcesz zwiększyć konkretnie moc to zrób swap na jakąś porządne 2.0 najlepiej ABF albo VR6 tylko niewiem po co ci ta moc jak u nas w Polsce prawie wszędzie są korki a gdzie ich nie ma to i tak się na da pocisnąć bo są dziury 
 nie zrozumieliśmy się tak jak pisałem na początku , chciałbym podnieść moc trochę do 20koni  żeby się trochę lepiej zbierał . Bo ogólnie mi wystarczy . Miałem vra super się jeździło ale spalanie też było, no coś za coś. Proszę o porady ....K@mil napisał(a):20 km ? w benzynceto tylko i tylko tak jak pisze kolega wyzej w silnikach turbo np 1.8T itp ...

ostatni tlumic jaki jedyny co mam to od gti 2 rurka i nie jest głośno aha rurke 5,8 wstawiona bo była org 4,5 jakos tak cienko było mhm co do mocy powiem tak 1,8 mono 90ps od 2800obr/min ma kopniecie znaczne 
 na pewno lepiej niz było . Pozdrawiam miłego modzenia !Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości