Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
klapka chodzi bo jak zimny zapale to przytkam tam gdzie powinno isc ciepłę powietrze to przygasa auto <miałem połąmany ten weżyk co idzie na kolektor>
Byłem u porządnego gazownika najlepszy chyba na okolice gaz mi zakładał tak że on fuszerki nie odwala i klapka chodzi
Ładna komora silnika super wygląda i oko cieszy
czy zbiorniczek płynu hamulcowego wymieniałeś czy myłeś jakoś że taki cudny jest
Byłem u porządnego gazownika najlepszy chyba na okolice gaz mi zakładał tak że on fuszerki nie odwala i klapka chodzi
czy zbiorniczek płynu hamulcowego wymieniałeś czy myłeś jakoś że taki cudny jest
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1 napisał(a):klapka chodzi bo jak zimny zapale to przytkam tam gdzie powinno isc ciepłę powietrze to przygasa auto <miałem połąmany ten weżyk co idzie na kolektor>
to nie moja komora
znalazłem takie zdjęcie na internecie
ale moja komora jest identyczna tylko czystsza i mam taki sam zbiorniczek wyrównawczy
a co do tej klapki to sprawdź na ciepłym
u mnie ta klapka działała tylko na benzynie gdy dodałem gazu na lpg ta klapka była cały czas zamknięta tak żeby zabierało powietrze z komory silnika
a ten drugi wężyk jest też od podciśnienia ale nie pamiętam gdzie on idzie
- PabloSBT
- Members
Chciałbym jeszcze zająć chwilę w temacie klapki w filtrze powietrza. U mnie doiło cały czas ciepłe. Po wymianie obudowy monowtrysku tj. dolotowego kolekora powietrza w którym jest regulator powietrza zasysanego, wszytsko jest ok. Teraz jak ma brać ciepłe to bierze ciepłe a jak zimne to zimne. Część kupiłem na szrocie za 30 PLN. Pozdrawiam.
- pitt47
- Czytacz