ja też jestem zwolennikiem że 90 stopni ma być bo i spalanie mniejsze i takie tam. ktoś mi powiedział że może mi się chłodzić tak dobrze silnik ze względu na to że mam klimęModerator: Moderator

na vagu mi pokazuje 87 stopni a na liczniku mam 80 kiedys przed wymiana termostatu miałem 73 stopnie i tak trzymał a w korku temp rosła do 80 ( miałem wtedy termostat Wahler o temp otwarcia 82 stopnie teraz mam też wahlera tyle że temp otwarcia jest 87 stopni
) wiec to dla mnie normalne jeśli spalanie nie skacze i jest grzanie w środku to jest wszystko ok tylko licznik oszukuje 
killah napisał(a):Elo i komu teraz wierzyćja też jestem zwolennikiem że 90 stopni ma być bo i spalanie mniejsze i takie tam. ktoś mi powiedział że może mi się chłodzić tak dobrze silnik ze względu na to że mam klimę
killah napisał(a):Elo i komu teraz wierzyćja też jestem zwolennikiem że 90 stopni ma być bo i spalanie mniejsze i takie tam. ktoś mi powiedział że może mi się chłodzić tak dobrze silnik ze względu na to że mam klimę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości