Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
2E awaryjne? Są bezawaryjne z wyjątkiem zagazowanych. I psuje się tylko osprzęt jak przepływomierz od strzałów gazu, za to zero problemów typowych dla monowtrysków z zespołem TPS - przepustnica, silnik krokowy.
- pablomed
- Members
wg mnie jak już ma swapować to najlepiej ABF. Ale to są koszta. jak ma mniejszy budżet to ADY lub AGG
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Powiem tak. Jeśli już idziesz w koszty to tylko ABF. Teraz założysz np. 2e a za kilka miesięcy będziesz chciał więcej mocy i możesz żałować że nie poszedłeś w ABFa. Radzę dobrze to przemyśleć.
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
a jak wygląda wsadzenie 1.8T do mk3? bo silniczek można wyrwać w podobnej cenie jak ABF a możliwości rozwoju o wiele wieksze
moj-golf/rolling-stones-by-signum-t19653.html <= gwint, smoked front, świeże fotki ost strona
-

pood181 - Badacz tematu
czepi napisał(a):Powiem tak. Jeśli już idziesz w koszty to tylko ABF. Teraz założysz np. 2e a za kilka miesięcy będziesz chciał więcej mocy i możesz żałować że nie poszedłeś w ABFa. Radzę dobrze to przemyśleć.
koszty swapa na abf w porównaniu do 2.0 8v są 2x większe.
jak sie nie ma kasy (np ja) to się inwestuje w to co się może
- killah
Koledzy poszukiwania nowego silnika trwają. Byłem dziś na szrocie i zaproponowano mi jakiś silnik 1.8 na wielopunktowym wtrysku pochodzący z passata 95r czy ktoś z was wie może co to za jednostka i co jest ona warta. Cena za ten silnik komplet z komputerem 850zł.
- matuszgt
- Czytacz