[ Dodano: 2008-06-04, 13:21 ]
A tutaj gdzie mogę silnik krokowy znaleźć? To nie jest foto mojego silnika tylko takiego samego jak ja mam (1,6 AEE); znalazłem na otomoto.

Moderator: Moderator

holden-77 napisał(a):MEDIASPORY, wielkie dzięki! Pozdrowienia!
[ Dodano: 2008-06-04, 13:21 ]
A tutaj gdzie mogę silnik krokowy znaleźć? To nie jest foto mojego silnika tylko takiego samego jak ja mam (1,6 AEE); znalazłem na otomoto.[url=http://images31.fotosik.pl/275/38ed84b783b9c9b6m.jpg]Obrazek[/URL]

Weekend idzie więc może w sob znajdę czas żeby zdjąć filtr powietrza i podziałać WD-40 na krokowca.
Dam znać czy pomogło to czyszczenie na te zwariowane obroty. Pozdrowienia! P.S. MEDIASPORY, dzięki!

ja walcze wymienilem filtr paliwa swieczki przewody czujnik halla filtr powietrza czyszczenie przepustnicy i wtryskiwaczy jutro sie zabieram za krokowca
jak nie to to zostal komputer bo myslaem nad naciagnieciem linki gazu
dam wam znac jak to opanuje chyba ze ktos bendzie pierwszy to piszcie POWODZENIA 
Miałeś jakieś problemy z wymontowaniem, czyszczeniem i zamontowaniem krokowego? Czy to "małe piwo" jest?
Ja z tym wtryskiwaczeniem nie byłem jeszcze u mechanika... A Ty piszesz, że czyszczenie wtryskiwaczy? Co dokładnie miałeś na myśli? Sa to robiłeś? A pod komputer to ja już miałem podłączany i żadne błędy nie wyskoczyły i mechanik stwierdził, że przez kompa nie da sie nic zrobić. Dziś, jutro czyszcze krokowca i napiszę czy coś to dało na te skoki. Pozdrowienia!
mam nadzieje ze bendzie ok (heh boze zatrzymaj ten swiat ja wysiadam) 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości