Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Hanys, więc tak napięcia są w porządku to wygląda na uszkodzoną cewkę a tak jak kolega pisze zielony z HALLA to sygnał na komputer, nie wiem czy dobrze powiem ale miałem ostatnio problem z pompą paliwa i podpięcie tego zielonego pod chyba mase (albo plus 12V) nie pamiętam dokładnie powoduje uruchomienie przepustnicy i tłoczenie paliwa na nią ale nie jestem tego pewny na 100% ale jedno wiem że zielony z halla to sygnał
-

marcinkoz2910 - Members
Z paliwem chyba wsio ok bo pluje z gara bez swiecy i smierdzi paliwem strasznie.A co do akuma to jestem w szoku ze jeszcze kręci wogóle ale na chwile obecną kupa z robotą bo leje jak diabli a auto po chmurką przed blokiem
Oby ten holender sie zgodził na zamianke cewek ale pewnie pamieta jak mu wiskacza postawilem za pomoc przy klockach wiec chyba bedzie dobrze:-) Trzymac kciuki pany:-)
Oby ten holender sie zgodził na zamianke cewek ale pewnie pamieta jak mu wiskacza postawilem za pomoc przy klockach wiec chyba bedzie dobrze:-) Trzymac kciuki pany:-)- Hanys
- Berbeć
Za efekty to ja podziękuje ale cos mam złe przeczucie wynikajace z prawa Murphiego
[ Dodano: 2008-11-11, 19:16 ]
Podmianka zrobiona z cewką z silnika z polo AAV silnik zagadał bez efektów
p.s. aby raz prawo Murphiego się nie sprawdziło 
[ Dodano: 2008-11-11, 19:16 ]
Podmianka zrobiona z cewką z silnika z polo AAV silnik zagadał bez efektów
p.s. aby raz prawo Murphiego się nie sprawdziło 
- Hanys
- Berbeć
ja wymieniłem halla i już jest dobrze. Wszystkie objawy minęły tzn nie gaśnie, obroty w czasie jazdy nie spadają i już jest dobrze. Tylko że ojciec coś przed mechanikiem się bawił i coś mówił że obroty podkręcił to teraz mam tak że jak silnik się nagrzeje to obroty mam 800 i tak się zmieniają same między 800 a 1100 i trochę mnie to denerwuje
- paniczxl
- Czytacz