Poszla mi pompa wody znajomy mowil zeby kupic nowa to kupic nowa czy w uzywki sie pchac?
I drugie pyatnei niby uszczelka pod glowica do wymiany ile biora za wymaine uszczelki ? wiem ze sama uszczelka okolo 80zl a wymiana ile gdzie stak mneij wiecej?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kup nowa pompe bedzie cichutka a uzywka nie wiadomo
ja bylem na wymianie uszczelki to za ta przyjemnosc zaplacilem w sumie 650 zl ze wszystkim
ja bylem na wymianie uszczelki to za ta przyjemnosc zaplacilem w sumie 650 zl ze wszystkim

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Bardzo duzo jak dałeś 650 zł;/ ja za wymiane :
uszczelki pod głowica + oryngi przy rozrzadzie + ustawienie rozrzadu + uszczelka pod pokrywa zaworów + gumki na pokrywie zaworów + czyszczenie odmy + robocizna i części dałem 380 bodajże
i to koles ogarnął w jeden dzień można powiedzieć
co do pompy to chyba najlepiej nowa kupic bo nie wiadomo jak uzywka dlugo pochodzi
uszczelki pod głowica + oryngi przy rozrzadzie + ustawienie rozrzadu + uszczelka pod pokrywa zaworów + gumki na pokrywie zaworów + czyszczenie odmy + robocizna i części dałem 380 bodajże
i to koles ogarnął w jeden dzień można powiedzieć
co do pompy to chyba najlepiej nowa kupic bo nie wiadomo jak uzywka dlugo pochodzi

- greg_117
- Gaduła
- Poldek
- Fanatyk
a jak sprawdzić czy uszczelka nie wymaga wymiany??
bo mi wcześniej poszedł króciec wody wymieniłem go ale tam była uszczelka a teraz pompa wody znajomy który się zna powiedział ze to możne być przez uszczelkę pod głowica że tak się psuje
wiec jak to może być?
bo mi wcześniej poszedł króciec wody wymieniłem go ale tam była uszczelka a teraz pompa wody znajomy który się zna powiedział ze to możne być przez uszczelkę pod głowica że tak się psuje
wiec jak to może być?-

lisek1610 - Czytacz