Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Węże mi nie twaednieją,olej gotuje jak to sprawdzic? tylko mi szybko temperatura sie podnosi ale to norma w mk3 niby przejade z 2 km i 90 jest ale wyzej nie idzie;p tez nei tylko gdzies ucieka ten płyn tzn z dolu bo ostatnio pzrejechałem sie i postawiłem na asfalcie i była plama płynu pozniej dołalem wody i tyle samo jest co osttanio a ucieklo wtedy z litr ale wlasnie nie wiem czy to pompa wody bo cieknie tak z prawej strony pompy gdzies
-

lisek1610 - Czytacz
a moze to ze zbiorniczk wygania.a te weze to patrzales na rozgrzanym silniku? odpal silnik maska w gore i obserwuj, poczekaj az sie wlaczy wentylator 2 razy i zobaczysz skad ucieka ten plyn bo inaczej to nic ci nie poradze
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Płyn wtedy mi wywalilo skads z dolu i znaomi mowili ze to pompa ale wlasnie jutro chcem ejszcze sie pzrekonac co to dokladnie bo wtedy mialem na noc pokrywke od garka taka z twardego plaitku podlzona pod ten króciec od pompy podlozony zeby zobaczyc czy cos ucieka i zapomnialem o nim i zachaczyłem o co s przejechalem sie 1km i postawiłem i zaczelko mi uciekac ciurkiem 

-

lisek1610 - Czytacz
tak to ciezko okreslic czy uszczelka czy nie .jak ci wygania plyn to uszczelka.albo jeszcze jedno odkrec korek od zbiorniczka wyrownawczego i odpal go i niech tak chodzi z 15 min i zobacz czy ci sie podnosi poziom plynu? i ile?
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members