Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja byłem już u kilku mechaników, różne opcje były aż sam wpadłem dziś na przyczynę. Przyczyną jest korek wlewu paliwa przez który robi się u mnie w baku prużnia i pompka przestaje podawać paliwo. Więc jeśli Ci zgaśnie i nie chce zapalić odkręć wlew i zobacz czy zapali - może akurat zadziała
-

$kubi - Gaduła
$kubi napisał(a):Przyczyną jest korek wlewu paliwa przez który robi się u mnie w baku prużnia i pompka przestaje podawać paliwo. Więc jeśli Ci zgaśnie i nie chce zapalić odkręć wlew i zobacz czy zapali
zrobilem tak jak napisales i wiesz co rok sie meczylem wydalem kuuuuupe kasy na ruzne wymianki a przyczyna byla taka prosta
napisz jak rozwiazales ten problem z kurkiem w baku bo chyba bez niego nie jezdzisz
i wieelkie dzieki-

Champion's - Czytacz
Musisz załatwić sobie inny kurek - poszukać gdzieś na złomowisku lub od kogoś kto sprzedaje rozbite auta np. u nas na forum. Ewentualnie zobaczyć na allegro. Puki co to sam czekam na inny kurek bo mechanik obiecał mi załatwienie 

-

$kubi - Gaduła
juz mam ten co mialem wczesniej zmienilem bo byl bez kluczyka na taki z kluczykiem teraz zalozylem stary kurek i dziala 

-

Champion's - Czytacz