Może dociążyłbym zamach i krótszy most wsadził (słyszałem, że skuteczny sposób)...
A może mały kompresor bym założył... heheh Ale nie wiem co w tym przepadku należy jeszcze zrobić... (chyba najskuteczniejszy sposób)

Moderator: Moderator

Może i tak ale nie wiecie jak to uzyskać
![/glow]
stomek43 napisał(a):Ze skrzynią o krótkich przełożeniach słyszałem że jeszcze skuteczniejszy sposób (krótki most)...

Jestem pewny ze Twoj zapal skonczy sie szybciej niz myslisz jak tylko zderzysz sie z kosztami nawet w/w przerobek przez Ciebie. Tacy jak Ty nie tworza niczego a wiesz dlaczego? bo zaczynaja od dupy strony. Jedyne co zrobisz to to zapewne oklaczeczysz nastepnego golfa. Tutaj nie wsytarczy ja CHCE a wy mi dajcie! Jak czytam Twoje wypociny to nie wiem czy smiac sie i plakac. NIe dosc ze Twoja wiedza jest rowna zeru to jeszcze za grosz nie ma w Tobie pokory. Nawet nie wiesz z czego moc wynika. Postulaty jakie przedstawiles w swoich postach sa komiczne. skoro nie chcesz krecic silnika wysoko to nie zwiekszysz mocy zwiekszajac predkosc obrotowa. Nie zwiekszysz wspolczynnika napelniania cylindrow bo nie chcesz podlewac duzo paliwa ani wydac masy kasy na osprzet strojenie itp. Nie zwiekszysz pojemnosci skokowej bo nie chcesz ingerowac tak mocno w silnik. Wiec teraz ja mam do Ciebie pytanie. Z CZEGO TY CHLOPIE CHCESZ UZYSKAC TA MOC I MOMENT? moze 10 rozanca pomoze. Powodzenia

Więc swoje rady zostaw dla siebie... A o zamachu mi powiedział wujek wiec tego jestem przekonany ze mówie prawde jak i o innych sprawach nie związanych z tuningiem, ale związanych z motoryzacją... A silnik też już nie jeden rozebrałem i zlożyłem z delikatną pomocą... A sprawy finansowe mnie nie interesują bo mam dużo pieniędzy... I już pisalem że chce choć troche udoskonalić samochód, a nie zrobić z niego muscle car więc zaczynaj płakać bo i czytać ze zrozumieniem nie umiesz...
Już dałeś przykład że twoja wiedza jest równa zeru
Pisałem że chce zwiekszyć moment a nie moc to są dwie odmienne rzeczy pajacu... I kto tu ma wiedze równą zeru
ludzie zaraz się poplacze HAHAHA Pisalem również że ZBYTNIO nie chce ingerować w silnik i podawanie paliwa, a nie że wogóle, bo to mają być nie za duże przeróbki mające na celu zwiększenie momentu (np. do 200) i przeniesieniu go w niższe obroty (np. 2000) i żeby moment przebiegal najbliżej linii prostej poziomej, najlepiej na każdym biegu... Rozumiesz
Pewnie nie
Więc idź poczytaj i odbij od mojego tematu, bo jest za ciężki dla Ciebie...

to co piszesz, a przede wszytskim jak piszesz tylko swiadczy od Twojej infantylnosci. Dla mnie jestes zarozumialym malolatem ktory probuje podskoczyc wyzej niz jego dupsko moze. Jezeli nie rozumiesz mojego przeslania zapraszam osobiscie
pogadamy sobie o tuningu. Opowiadac czego nie robiles z silnikami to sobie mozesz ale kazdy z nas ma oczy i kazdy widzi ze chyba conajwzyjej miales do czynienia z komarem. Ja jasno Tobie napisalem w poprzednim poscie w jaki sposob mozna uzyskac moc. Ty twierdzisz ze sa jeszcze inne sposoby wiec poczekamy i z checia kazdy z nas bedzie chcial zoabczyc jaki z Ciebie "mechanik". Jeszcze jedno skoro juz logujesz sie na tym forum to pamietaj ze ja czy inni uzytkownicy to nie Twoja matka,ojciec,brat, czy dziewczyna, wiec stonuj troche i nie odzywaj sie publicznie do nas w taki sposob jaki oni Ciebie nauczyli badz w jaki do nich sie odnosisz
Nie musisz udowadniac jakim burakiem jestes pozdro
przeczysz sam sobie
w koncu to mechanicy. Nie odbieraj tego posta jako zlosliwego bo gdybym reprezentowal Twoj poziom zapewne napisalbym pare innych epitetow. Naucz sie najpierw trzezwo myslec i analizowac potem szukaj wiedzy z zetelnych zrodel albo najlepiej sam testuj i zdobywaj ja oragnoleptycznie bo taka wiedza jest najbardziej wartosciowa. Reasumujac caly ten temat i te dywagacje wniosek jest jeden SWAP badz zmiana autaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości