nie
[ Dodano: 2008-01-19, 17:23 ]
u mnie też coś słychać ale myślalem że to krokowy się nastawia, taki cichy szmer
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przy okazji oprócz czujnika i pompy wymieniłem także rozrząd, pasek klinowy i wspomagania oraz pompę wody (mechanik sie uparł, żeby wymienić razem z rozrządem). Kosztowało mnie to trochę, więc myślę, że Golfik będzie chodził jak złoto. Dzięki wszystkim za podpowiedzi (punkciki dodane).
-

virus_wrona - Badacz tematu
pompa działa po przekreceniu kluczyka w pozycje zapłonu a nie rozrusznika
pracuje chwile i sie wyłancza
a czujnik halla to czujnik pola magnetycznego ktury z połaceni wirujących blaszek w aparacie taktuje iskre dla cewki wysokiego napiecia kryje sie on pod kopułką pod plastikową osłonką
a przyną jednoczesnego uszkodzenia mogła byc pompa ktura sie spaliła i spowodowała spiecieie i cvzujnik nie wytrzymał
pracuje chwile i sie wyłancza
a czujnik halla to czujnik pola magnetycznego ktury z połaceni wirujących blaszek w aparacie taktuje iskre dla cewki wysokiego napiecia kryje sie on pod kopułką pod plastikową osłonką
a przyną jednoczesnego uszkodzenia mogła byc pompa ktura sie spaliła i spowodowała spiecieie i cvzujnik nie wytrzymał
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members