Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pasek Klinowy Jaki ??
Sorki jak pomyliłem tematy otóż czy ktoś z forumowiczów wie jaki jest pasek klinowy w silniku AEE bo kurde lada dzień planuje wymienić rozrząd tu kupiłem BOSCHA nie wiem czy dobry wybór ale w sklepie moto sprzedawca mi doradził 3 zestawy z BOSCHA, SKF i jeszcze jakiś i powiedział że BOSCH powinien być spoko części z canady więc nie made in china pompe z dolza wziołem i kurde pasekl klinowy za bardzo nie wiem jaki w sklepie są 3 rodzaje pasków różnią się ponoć wymiarami czy ktoś wie jaki jest konkretny pod ten silnik bo szukałem i coś ciężko znaleźć na ten temat 

- walter5
- Czytacz
co do paska ja też miałem ten sam problem , zdjąłem stary pasek , wycieczka do sklepu i dobrałem prawidłowy (GATES lub DAYCO nie pamiętam) , tak ciężko dobrać
w sklepie katalogowo mają tak , a wychodzi że albo za długi , krótki . Po kupnie nowych pasków spisałem numery żeby na drugi raz dobrać prawidłowy .
w sklepie katalogowo mają tak , a wychodzi że albo za długi , krótki . Po kupnie nowych pasków spisałem numery żeby na drugi raz dobrać prawidłowy .

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Aha czyli tak jak mówił mi sprzedawca że zamówi 3 a jak będe robił rozrząd to poprostu przyniose i się wybierze po prostu, stary pasek już na wykończeniu ale myślę że te dwa tydnie przejeżdże. Kurde ogólnie jak patrze na necie to mało jest ogólnie pasków klinowych i praktycznie nikt nic nie pisze. Dobra dzięki za pomoc Gesiu_15
- walter5
- Czytacz
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

AdiK__ - Members
-

AdiK__ - Members
Polecam się
jakbyś w przyszłości miał jakiś problem to pisz tu - http://www.golf3.pl/topics20/czesci-zam ... t56614.htm
jakbyś w przyszłości miał jakiś problem to pisz tu - http://www.golf3.pl/topics20/czesci-zam ... t56614.htm-

AdiK__ - Members
• Strona 1 z 1