Moderator: Moderator
luki19944 napisał(a): że posiadam taki olej i jeśli podejdzie to nie chcę nie potrzebnie się cisnąć w koszta.
 ja swojego 2.0 zalewam już 2 lata 10w40 i nie mam problemów . Kup sobie jakiś lepszy olej typu , Mobil , Castrol . JA ci mogę polecić Valvoline 10w40 Max life  
trojeczkaGT napisał(a):luki nie poleca sie mineralnego zalewac poniewaz 1.8 jak i inne maja silniki maja hydrauliczne popychacze zaworow i mineralny jest za gesty, powinno sie lac olej 10W40
chyba ze golfem dojezdzic np kilka miesiecy to i bez zmiany polata, ale auto jak ma sluzyc jeszcze dlugo Tobie i byc pewne to zalej 10W40 koszt do 100 zl a bedzie ladnie odpalal i ladnie chodzil.

luki19944 napisał(a):Hmmm okej, dzieki za rady, szykuje się dodatkowy wydatek w takim razie.
 kup sobie mobila lub Castrola Magnatec 10w40 4L bo tyle wchodzi + filtr oleju MANN i będzie dobrze  
Gesiu_15 napisał(a):luki19944 napisał/a:
Hmmm okej, dzieki za rady, szykuje się dodatkowy wydatek w takim razie.
zalejesz tym a długo nie pojeździsz kup sobie mobila lub Castrola Magnatec 10w40 4L bo tyle wchodzi + filtr oleju MANN i będzie dobrze

to tak jak pic amarene z biedronki wypic sie wypije ale co potem to nie mowie 
 nie ma z nim żadnych problemów, teraz od zmiany na półsyntetyk Magnatec ponad 30 tys zrobione i TEŻ jakoś żyje... Magia 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 32 gości