Ale jak narazie to plany...Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
z klekoczącymi zaworami -to na poczatek sprawdza sie kat wyprzedzenia zapłonu panowie,za nim zaczniecie rozkładac motor... to taka moja cicha osobista rada
zazwyczaj pomaga...
a co bedzie jak po wymianie hydro i jeszcze innych smieci z dobrych na nowe bedzie to samo i siano pujdzie w..... a wystarczy tylko podjechac na zakład aby sprawdzić zapłon - obroty 750-850obr/min 5st +/- 1st
zazwyczaj pomaga...
a co bedzie jak po wymianie hydro i jeszcze innych smieci z dobrych na nowe bedzie to samo i siano pujdzie w..... a wystarczy tylko podjechac na zakład aby sprawdzić zapłon - obroty 750-850obr/min 5st +/- 1st
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
popychacze zaworow komlet kolo 270zl jezeli masz do wymiany rozrzad to lepiej odrazu robic z rozrzadem gdyz trzeba go sciagnac aby to wymienic, do tego pasowalo by odrazu olej zmienic, czarow z tym niema mozna zrobic samemu ale trzeba wiedziec o co chodzi, oczywiscie wczesniej lepiej posprawdzac wszystko jak to mowi kolega Sotom
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
ja popychacze komplet kupiłem za 180 zł firmy INA
przedtem terz miałem ina
wymieniłem sam i rzadnego stukania a miałem tak samo jak wy
drugą sprawą jest filtr oleju
apeluje kupujcie boscha
a dlaczego ma dobry zawór zwrotny oleju
blokuje on olej zęby nie spływał do misy co zapewnia maksymalnie krutki czas napełniania samo regulatorów dosłownie 1 sekunda
a jak miałem jakiś włoski szmelc to nawet 5 sekund mi klepały te nowe regulatoy

przedtem terz miałem ina
wymieniłem sam i rzadnego stukania a miałem tak samo jak wy
drugą sprawą jest filtr oleju
apeluje kupujcie boscha
a dlaczego ma dobry zawór zwrotny oleju
blokuje on olej zęby nie spływał do misy co zapewnia maksymalnie krutki czas napełniania samo regulatorów dosłownie 1 sekunda
a jak miałem jakiś włoski szmelc to nawet 5 sekund mi klepały te nowe regulatoy

Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members