Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
moto doktor na słabe ciśnienie??
mam problem z silnikiem w golfie 1.8..pozałozeniu gazu obroty są niskie..ale to nie jest problem gdyż gazownik stwierdził ze jest ciśnienie słabe..pojechałem zmierzyc i faktycznie..na jednym jest 8 bara..na pozostałych jest ok..poradzono mi wlanie moto doktora zeby na tym ostatnim uszczelnic i bedzie ok..jeszcze tego nie zrobiłem..co myslicie o tym??
-

-chudy- - Badacz tematu
nie wierz w te specyfiki. Najlepiej sprawdzić, gdzie jest nieszczelność i usunąć usterkę.-chudy- napisał(a):poradzono mi wlanie moto doktora zeby na tym ostatnim uszczelnic
Może to być wypalony zawór, uszkodzona uszczelka pod głowicą lub pierścienie na tłoku do wymiany.
-

prezesik - Members
tez tak myślałem..bo to auto mojego brata..i ja bym tak nie zrobił..chciałem sie tylko upewnic i wytłumaczyc mu ze tak sie nie robi..ogólnie auto nie straciło na mocy..tylko obroty sa bardzo niskie..dzięki za info..
-

-chudy- - Badacz tematu
Re: moto doktor na słabe ciśnienie??
na ostatnim a jak to zrobisz wlejesz moto-doktora w cylinder-chudy- napisał(a):mam problem z silnikiem w golfie 1.8..pozałozeniu gazu obroty są niskie..ale to nie jest problem gdyż gazownik stwierdził ze jest ciśnienie słabe..pojechałem zmierzyc i faktycznie..na jednym jest 8 bara..na pozostałych jest ok..poradzono mi wlanie moto doktora zeby na tym ostatnim uszczelnic i bedzie ok..jeszcze tego nie zrobiłem..co myslicie o tym??

-

piotrus23 - Members
Moto Dr.sie wlewa aby auto poszło do żyda... a nie do dalszej eksploatacji...
hehee i weź kup tu tobrego golfa...heheh
hehee i weź kup tu tobrego golfa...heheh
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD