Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

gello1 - Gaduła
jak świece to tylko to http://www.allegro.pl/item929935672_swi ... da_vw.html
do tego bym kable wymienił
do tego bym kable wymienił
-

saladrus - Members
-

gello1 - Gaduła
A ciśnienie podawanego paliwa badałeś? Bo jak pompka paliwa nie jest w stanie natłoczyć odpowiedniej ilości paliwa to nie pojedziesz
Ale na początek wymienił bym układ wysokiego napięcia czyli układ zapłonowy
Ale na początek wymienił bym układ wysokiego napięcia czyli układ zapłonowy
-

marcinkoz2910 - Members
gello1 wykręć świece i zobacz jak one wyglądają jak są już zabrudzone MOCNO to je po prostu wymień bo nie opłaca się ich czyścić a z pewnością po takim czasie to tylko pomoże a nie zaszkodzi
polecam świece NGK lub BERU 
polecam świece NGK lub BERU 
- Lampo
- Gaduła
na początek wymienie świece a napisze czy coś się zmieniło
[ Dodano: 2010-09-02, 16:56 ]
A więc sprawa się rozwiązala. Na początku wymienilem kable ,swiece i palec i kopulke wszytsko na BERU. Ale nie zauwazylem poprawy.Ale znalazlem przyczynej.Otóż za puchą od filtra powietrza leci rura w blotnik pasazera skąd pobiera zimne powietrze z zewnatrz.U mnie ta rura wyskoczyla i silnik zaczal pobierac cieple powietrze z komory silnika(dlatego na rozgrzanym mulil i się nie wkrecal na obroty) po zalożeniu silnik odzyskal dzwiek i co najważniejsze moc. Planuje jeszcze odczepić ta plastikową rurę co leci w blotnik i podczepic drugą i puścic w kratke w zderzak. Powinno polepszyć(myślę:P)
[ Dodano: 2010-09-02, 16:56 ]
A więc sprawa się rozwiązala. Na początku wymienilem kable ,swiece i palec i kopulke wszytsko na BERU. Ale nie zauwazylem poprawy.Ale znalazlem przyczynej.Otóż za puchą od filtra powietrza leci rura w blotnik pasazera skąd pobiera zimne powietrze z zewnatrz.U mnie ta rura wyskoczyla i silnik zaczal pobierac cieple powietrze z komory silnika(dlatego na rozgrzanym mulil i się nie wkrecal na obroty) po zalożeniu silnik odzyskal dzwiek i co najważniejsze moc. Planuje jeszcze odczepić ta plastikową rurę co leci w blotnik i podczepic drugą i puścic w kratke w zderzak. Powinno polepszyć(myślę:P)
-

gello1 - Gaduła