Moderator: Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Na twoim miejscu nie mieszałbym pod żadnym pozorem olejów... Każdy producent zapewne ma inna jakościowo "mieszankę" zatem wlejesz tak jak by 2 różne oleje co raczej nie jest wskazane ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam, Jestem nowy na forum więc wybaczcie pomyłki
Mam golfa III 1,4 benzyna + gaz. Jakiś czas temu zobaczyłem że mam brudny korek wlewu oleju, odme oraz wewnętrzna strona obudowy filtru powietrza tzn majonezem. Wczoraj wyczyściłem odmę, dzisiaj sprawdzałem i już jest "lekki" nalot, dodam że jeżdżę głównie po mieście ok 20-30 km dziennie. Za każde odpowiedzi serdecznie dziękuje. Pozdrawiam
Mam golfa III 1,4 benzyna + gaz. Jakiś czas temu zobaczyłem że mam brudny korek wlewu oleju, odme oraz wewnętrzna strona obudowy filtru powietrza tzn majonezem. Wczoraj wyczyściłem odmę, dzisiaj sprawdzałem i już jest "lekki" nalot, dodam że jeżdżę głównie po mieście ok 20-30 km dziennie. Za każde odpowiedzi serdecznie dziękuje. Pozdrawiam
- shrek654
- Berbeć
terms napisał(a):Grzechotką podejde? i jaki nr nasadki?
Jakbys czytał wszystko to bys zobaczyl np moj temat ktory jest troszke wyzej...
- Kod: Zaznacz cały
klucz imbusowy z tego co pamietam to 10 albo 12... odkrecasz jedna z gory i dwie z dołu... kanal potrzebny.
mozesz uzyc malej grzechotki i do tego wtedy nakladka imbus
-

K@mil - POMOCNIK

Czytałem.
Dziś dobrałem się wkońcu, rozmiar klucza 10. Dwie pierwsze najlepiej kluczem oczkowym, ostatnią najgorszą śrube nasadką. Lekko przekręcić i wychodzi. Umnie wąż był na 2 zatrzaski, po wyczyszczeniu użyłem silikonu.
Dziś dobrałem się wkońcu, rozmiar klucza 10. Dwie pierwsze najlepiej kluczem oczkowym, ostatnią najgorszą śrube nasadką. Lekko przekręcić i wychodzi. Umnie wąż był na 2 zatrzaski, po wyczyszczeniu użyłem silikonu.
- terms
- Badacz tematu