Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
adziok09 napisał(a):4. Ściąganiem VAG COM 311 i polski VAG i VCDS 11.11 i 10.6 , w ustawieniach dałem Com 1 i dalem TEST i tu niestety komunikat STATUS PORT COM OK INTERFACE NOT FOUND
Nam w golfie wejście obd 1 przejściowke z obd 2 mam jak podlacze kable to pali się kontrolka na interfejsie
Bardzo proszę o jakieś sugestie, już glupieje może te kable źle podlaczam? Tylko że lampka się pali zapłon też wlączony
Jest od tego jakiś bezpiecznik?
Pozdrawiam
U mnie jest to samo. U mnie na Windows 7 64x chodzi jedynie program Polski Vag. Spróboj z nim. Zczytać mozna nim blędy i bloki danych z silnika, także kasowac blędy.
Vag com/vcds chodzi u mnie ale na windows xp w vmware workstation, czyli jako wirtualny widnows i tam mi się vag-com tez łączy.
A co do autora posta, pierwsza rzecz do takiego spalania do sprawdzenia to sonda lambda. Najlepiej podlaczyc pod komputer i sprawdzic czy jest błąd lambdy i czy ona w ogole chodzi.
Nie tylko blędy, ale podczas jazdy czy daje napięcie i czy wystarczająco często daje te impulsy.
- Myszkowski
- Czytacz