Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
niby wszystko ok ale...
mam taki problem otoz niby wszystko smiga i na benie i na gazie ale gdy jade na gazie to czasami poprostu gdy wrzuce na luz to zgasnie i dzieje sie tak tylko czasami raz na 100 km niekiedy rzadziej niekiedy troszke czesciej . czym to moze byc spowodowane 

- skolar
- Badacz tematu
aha i jeszcze dodam ze tez czasami gdy jade to przez chwile zaczyna szarpac samochodem przez jakies 300 m i puzniej znowu jest ok i tez to zjawisko wystepuje czasami. moze wymiana koplki i palca by cos dala
- skolar
- Badacz tematu
brat miał skodę "felcię" z tym silnikiem i też na to narzekał - problem nadal nie rozwiązany aż do sprzedaży autaskolar napisał(a):aha i jeszcze dodam ze tez czasami gdy jade to przez chwile zaczyna szarpac samochodem przez jakies 300 m i puzniej znowu jest ok i tez to zjawisko wystepuje czasami.
-

prezesik - Members
u mnie poszarpywanie bylo jak byla ustawiona zamala dawka lpg a gasniecie taka sama wina.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja bym poprosil ladnie gaziarza by ustawil deczko wieksza dawke powietrza lub lpg i zobaczysz wtedy.
a moze dzieje Ci sie tak jak dasz "mu" ostro w dupe i wrzucisz na luz ?
Zmieniłem "mi" na "mu", bo niektórzy mogą mieć zboczone myśli
- prezesik25
a moze dzieje Ci sie tak jak dasz "mu" ostro w dupe i wrzucisz na luz ?
Zmieniłem "mi" na "mu", bo niektórzy mogą mieć zboczone myśli
- prezesik25Ostatnio edytowano 16 gru 2012, o 18:35 przez trojeczkaGT, łącznie edytowano 1 raz
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
wiec polecam podjechac do nich by dali deczko wieksza dawke
-

trojeczkaGT - Members
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)