? czy mozna wstawic do niego sekwencje ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
montarz gazu
panowie pytanie ile orientacyjnie kosztowaloby zalozenie gazu do golfa 1,4 ABD na jednopunkcie
? czy mozna wstawic do niego sekwencje ?
? czy mozna wstawic do niego sekwencje ?to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Re: montarz gazu
danny.tcz napisał(a):panowie pytanie ile orientacyjnie kosztowaloby zalozenie gazu do golfa 1,4 ABD na jednopunkcie? czy mozna wstawic do niego sekwencje ?
do 1700zł sekwencji do jednopunkta nie założysz

- PabloSBT
- Members
ja dałem 1600 ale wymienili mi filtr powietrza i przewody wysokiego napięcia tak troche po znajomosci
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Ja zakladalem tydzien temu gaz dalem 1500zl
reduktor TOMASETTO,komputer BINGO -M
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
krisss.79, hehe to samo co u nie od 1.5 roku
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
krisss.79 napisał(a):Ja zakladalem tydzien temu gaz dalem 1500zl
ja dałem dokładnie tyle samo
Bingo M to bardzo dobry sterownik gorzej z kontrolką rezerwy bo jest tylko 1 kropka i do tego pokazuje w cały świat- PabloSBT
- Members
PabloSBT napisał(a):Bingo M to bardzo dobry sterownik gorzej z kontrolką rezerwy bo jest tylko 1 kropka i do tego pokazuje w cały świat
PabloSBT,
masz racje mi kontrolka zapalila sie od 170 km a mam teraz 260km i caly czas jeżdżę

moj-golf/moja-golfina-t16966.html
-

krisss.79, ja mam porade
zatankuj tyle gazu ile zrobisz przez 100 km u mnie powiedzmy jest to 8 litrów
tankuj od pustego 8-9 litrów
otwierasz bagażnik odkrecasz dekiel na butki widzisz wielozawór
i teraz przekrecasz kluczyk i ustawiasz taki mocowany u mnie jest okrąg czujnik jak zaczyna migaz rezerwa to wiesz ile tobie zostaje gazu
zatankuj tyle gazu ile zrobisz przez 100 km u mnie powiedzmy jest to 8 litrów
tankuj od pustego 8-9 litrów
otwierasz bagażnik odkrecasz dekiel na butki widzisz wielozawór
i teraz przekrecasz kluczyk i ustawiasz taki mocowany u mnie jest okrąg czujnik jak zaczyna migaz rezerwa to wiesz ile tobie zostaje gazu
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1, dzieki za rade
,ale ja staram sie patrzec na licznik kilometrow i tym sie sugeruje , ap-ropo ile robisz na pelnym baku w jeździe mieszanej?,
,ale ja staram sie patrzec na licznik kilometrow i tym sie sugeruje , ap-ropo ile robisz na pelnym baku w jeździe mieszanej?,moj-golf/moja-golfina-t16966.html
-

krisss.79, ja też patrze na km ale inaczej spala mi w trasie inaczej w mieście dlatego tak sie podpieram tym
dla mnie ani km ani stan kontrolki rezerwy nie jest dość miarodajny trochę sie waha i na wyczucie jeżdżę czuje kiedy już nie "idzie" to szukam stacji
dla mnie ani km ani stan kontrolki rezerwy nie jest dość miarodajny trochę sie waha i na wyczucie jeżdżę czuje kiedy już nie "idzie" to szukam stacji

-

k-m-r1 - Weteran
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)