Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
bieże olej czasem kopci na niebiesko
witam mam do was pytanie mój golfik łyka duże ilości oleju z 1 litr na tys km z pod korka nie sadzi bagnetem też nie silnik ładnie pracuje na zimnym nie dymi co dziwnego na ciepłym czasami puści taką niebieska chmurę zauważyłem jak najbardziej dymi jak stoje na górce przodem w dół może to przypadek . Niedziwił bym się jak silnik będzie do remontu na liczniku ma prawie 300 tys a w realu pewnie z 600 tylko że silnik ktoś zmieniał wsadził młodszy też zjechany , jak go kupiłem to nie kopcił a teraz zaczął i niebrał tyle oleju dodam jeszcze żę gościu przed sprzedażą zmienił silnik bo tamten mu padł i juz niemiał kasy i kupiłem go w cenie złomu ale super sie jeżdzi i chciałem cos z tym zrobić , możliwe że silnik długo leżał teraz sie rozchodził i zaczął brać olej
- bunia28
- Czytacz
bełkot bełkot bełkot, zastanawiam się czy zaśmiecić temat o remoncie głowicy czy posłać ten temat w niepamięć.
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
bunia28, poczytaj o uszczelniaczach zaworów i pierścieniach, bez sensu żebyś wogóle więcej pytał o to bo tysiąc tematów na każdym forum jest o braniu oleju, ale jeśli już koniecznie będziesz chciał to pisz tak żeby nie denerwować Moderatora i szeregowych forumowiczów. Nie znam takiego sprzętu którego klawiatura nie pozwala stawiać kropek, przecinków i dużych liter tam gdzie potrzeba.
- pablomed
- Members
dzięki pablomed
jeżeli wyciągnąłeś jakieś wnioski z mojego posta, to pewnie znalazłeś już temat, który Cię interesuje. Jeżeli niestety tego nie zrobiłeś to szukaj, czytaj i ewentualnie pytaj tutaj
http://www.golf3.pl/topics9/wszystko-o- ... t54763.htm
jeżeli wyciągnąłeś jakieś wnioski z mojego posta, to pewnie znalazłeś już temat, który Cię interesuje. Jeżeli niestety tego nie zrobiłeś to szukaj, czytaj i ewentualnie pytaj tutaj
http://www.golf3.pl/topics9/wszystko-o- ... t54763.htm
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)