Moderator: Moderator
Siemanko wszystkim
Tym razem.. Beata z Wrocławia, lat jak na dzień dzisiejszy 21.
Pomijam fakt, że 98% użytkowników to mężczyźni więc mam nadzieje, że zostanę miło przyjęta, będę mogła liczyć na Wasza pomoc... i przełamie choć odrobię pogląd, że kobiety do kuchni, a mężczyźni za kółka ;D
O nie ! tej przyjemności mi nie odbierzecie
Pozdro i może do zobaczenia na zlocie?
Tym razem.. Beata z Wrocławia, lat jak na dzień dzisiejszy 21.
Pomijam fakt, że 98% użytkowników to mężczyźni więc mam nadzieje, że zostanę miło przyjęta, będę mogła liczyć na Wasza pomoc... i przełamie choć odrobię pogląd, że kobiety do kuchni, a mężczyźni za kółka ;D
O nie ! tej przyjemności mi nie odbierzecie
Pozdro i może do zobaczenia na zlocie?

-

Pajączka - Berbeć
o dzierzoniow
znam te rejony bywam w pieszycach i okolicach
znam te rejony bywam w pieszycach i okolicachAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam. Nazywam się Emil, mam 27 lat i pochodzę z okolic lublina. Na co dzień poruszam się e39 a od niedawna również pierwszym autem spod znaku VV którym jest golf 3 z 95 roku z silnikiem 1.6 75km. Pozdrawiam 

Moja była e36 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 7#p1262357
Moja aktualna e39 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561
Moja aktualna e39 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561
-

Emilian - Berbeć
cześć
Jestem Łukasz. 6 lat temu kupiłem pierwszego goferka. była dwójka, 20 jahre, a teraz GTI Edition z abfem pod maska. zajmuje się lakiernictwem (również artystycznym) oraz modyfikacjami i renowacją karoserii - chętnie pomoge jak będą pytania.
Zamierzam w ciagu najblizszych 10 miesiecy zbudować g3 turbo o mocy około 350KM - najprawdopodobniej na bazie abfa. prace będę relacjonował na forum. mam nadzieje ze podpowiecie też cos
pozdrówka
Jestem Łukasz. 6 lat temu kupiłem pierwszego goferka. była dwójka, 20 jahre, a teraz GTI Edition z abfem pod maska. zajmuje się lakiernictwem (również artystycznym) oraz modyfikacjami i renowacją karoserii - chętnie pomoge jak będą pytania.
Zamierzam w ciagu najblizszych 10 miesiecy zbudować g3 turbo o mocy około 350KM - najprawdopodobniej na bazie abfa. prace będę relacjonował na forum. mam nadzieje ze podpowiecie też cos
pozdrówka
- bachus