WITAM
Nazywam sie Robert jeżdze Golfiną od 5 latek
Mój Golfik to 1.6 101 km 97r wersja GT
Pozdrawiam Forumowiczów
Moderator: Moderator
Witam
mam na imię Marcin, do niedawna posiadacz delikatnie przekombinowanego mk2 w wersji gt więc naturalnie parę miesięcy temu przesiadłem się do mk3 gti edition z którym powolutku zaczynam działać, na chwilę obecną doprowadzając go do poziomu od strony technicznej, na wizualne głębsze mody będzie trzeba niestety poczekać więc chwalić się jeszcze nie ma czym
mam na imię Marcin, do niedawna posiadacz delikatnie przekombinowanego mk2 w wersji gt więc naturalnie parę miesięcy temu przesiadłem się do mk3 gti edition z którym powolutku zaczynam działać, na chwilę obecną doprowadzając go do poziomu od strony technicznej, na wizualne głębsze mody będzie trzeba niestety poczekać więc chwalić się jeszcze nie ma czymTo dopiero początek....
-

zoozelek - Berbeć
kurcze normalnie co dzien nowy "golfiarz"
golfik jednak nadal ma branie
golfik jednak nadal ma branieAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam, jestem Rafał i od dziś posiadam golfa 3 1.6. NA forum trafiłem dzięki koledze z sosnowca, który był przy zakupie auta. Pozdrawiam forumowiczów!
-

Rav82 - Badacz tematu
Witam, z tej strony Kamil, lat 20. Niedawno zakupiłem swe pierwsze autko - oczywiście Golfa III 1.4
Do tego forum dołączyłem tuż po zakupie furki. Mam nadzieję że w razie problemów będę mógł liczyć na pomoc i rady doświadczonych forumowiczów 
Do tego forum dołączyłem tuż po zakupie furki. Mam nadzieję że w razie problemów będę mógł liczyć na pomoc i rady doświadczonych forumowiczów 
"Nieważne jak jeździsz, ważne że jeździsz Golfem III" - K.K.
-

cyberlolek131 - Berbeć
Witam! mam na imię Paweł i jestem z Bliżyna. Poruszam się czerwonym Golfem II. Mam nadzieje że zostanę przez was przyjęty do grona golfiarzy i że milo tutaj spędzę czas 

Thanks from the mauntains
http://www.golf3.pl/topics16/mk2-red-cr ... 29152aa4b7
http://www.golf3.pl/topics16/mk2-red-cr ... 29152aa4b7
-

pawcio1989999 - Czytacz