Moderator: Moderator
Witam serdecznie.
W zeszłym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem Golfa w diesel'u. Mam nadzieję że autko się będzie dobrze spisywało bo miałem już małą przygodę z ropniakiem (Renault CLIO 1.5 dCi - totalna porażka). Pozdrawiam wszystkich maniaków tego pięknego autka.
W zeszłym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem Golfa w diesel'u. Mam nadzieję że autko się będzie dobrze spisywało bo miałem już małą przygodę z ropniakiem (Renault CLIO 1.5 dCi - totalna porażka). Pozdrawiam wszystkich maniaków tego pięknego autka.
- beco
- Berbeć
Witam Forumowiczów! Od pewnego czasu jestem posiadaczem trójeczki. Jak dotąd spisuje się wyśmienicie 

- AREK_GDYNIA
- Berbeć
witam mam na imie kuba posiadam golfa 3 z 93 roku to m oje pierwsza autko i zawsze chcialm golfika moja 3-ka jest trosze nie typowa jak ja kupile to przeszla wiele zmian posiada szyber dach ele. 2 poduszki abs tarcze nie wentylowane przepustnice do wielo punktu a to mono wtrys karzdy mechanik wymieka przy nim i kupno czesci jest trudne mnustwo rzeczy w nim wymienilem ale jestem zadowolony
jwszcze raz witam i milo nalerzec do takiego milego grona milosnikow golfa
jwszcze raz witam i milo nalerzec do takiego milego grona milosnikow golfa- DINXON
- Berbeć
Witam
Jestem Sylwia z okolic Łodzi i posiadam golfa 3 1,6 75 koni:) granatowa bestia:)
Jestem Sylwia z okolic Łodzi i posiadam golfa 3 1,6 75 koni:) granatowa bestia:)
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Witam panowie i panie 

Zapraszam do mojego golfika
http://www.golf3.pl/topics2/golik-19-td ... t38069.htm
http://www.golf3.pl/topics2/golik-19-td ... t38069.htm
- monia855