Moderator: Moderator
Witajcie :)
Uzupełniam braki
)
Dawid z Tarnowa
Golfik III 1,6 bezynka na gazie
pozdrawiam
)
Dawid z Tarnowa
Golfik III 1,6 bezynka na gazie
pozdrawiam

- superdawid
Siemano, tu Wiktor. Jestem dumnym posiadaczem Golfa Mk.3 hatchback z wolnossącym 1.9 D (64 lub 68 km, nigdy nie mogę zapamiętać). Myślałem żeby z niego rata zrobić (słaba blacharka), ale go wyremontowałem, więc jeszcze długo pojeździ. Pozdrawiam! 

-

W1kt00r - Berbeć
Witam
niedawno stałem się posiadaczem Golfa III 1,9 TDI AFN.
Jako że staram się być perfekcjonistą w każdej rzeczy, którą się zajmuje także chciałbym aby moje auto też perfekcyjnie pracowało a niestety tego trochę mu brakuje.
Forum zamierzam potraktować jako skarbnica wiedzy, kontaktów. Mam nadzieję że zagoszczę tu na dłużej i będę w stanie w przyszłości pomóc w rozwoju tego forum.
pozdrawiam
Kazik
niedawno stałem się posiadaczem Golfa III 1,9 TDI AFN.
Jako że staram się być perfekcjonistą w każdej rzeczy, którą się zajmuje także chciałbym aby moje auto też perfekcyjnie pracowało a niestety tego trochę mu brakuje.
Forum zamierzam potraktować jako skarbnica wiedzy, kontaktów. Mam nadzieję że zagoszczę tu na dłużej i będę w stanie w przyszłości pomóc w rozwoju tego forum.
pozdrawiam
Kazik
- Kazik_kizaK
- Berbeć
Witam mam na imię Darek ale wole ksywę Czarny.
Latam Golfikiem 1.8 benzyna/LPG 90km 96rok.
Jestem z Bolesławca.
Latam Golfikiem 1.8 benzyna/LPG 90km 96rok.
Jestem z Bolesławca.
ŚPIESZ SIĘ POWOLI
-

czarnuch14755 - Berbeć