Pozdrawiam wszystkichModerator: Moderator
Witam , jestem Bartek , jestem świeży , dopiero prawko będę odbierał , niedawno stałem się posiadaczek Golfa 3 1.9 TD z 92r
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich- LeonSkennedy
- Czytacz
-

Rydzu - Berbeć
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam wszystkich, z tej strony Adam za parę miesięcy stanę się szczęśliwym posiadaczem Golfa mk3. Aktualnie pracuję w Holandii i zbieram na to autko.
Możecie podsówac jakieś sugestie na temat mojego zakupu na priv. (porady) to myślę, że poprawi mi spojrzenie na markę jeszcze bardziej.
Styl jaki mnie interesuje to, jak to określam agresywny GERMANstyle. Felgi ofc.bbs na temat dalszychmoich prac przy samochodzie też, możecie udzielac porad
Możecie podsówac jakieś sugestie na temat mojego zakupu na priv. (porady) to myślę, że poprawi mi spojrzenie na markę jeszcze bardziej.
Styl jaki mnie interesuje to, jak to określam agresywny GERMANstyle. Felgi ofc.bbs na temat dalszychmoich prac przy samochodzie też, możecie udzielac porad

- Kobuch
Witam na forum
Witam na forum ,mam na imię Jarek jestem posiadaczem zielonego golfa z 96r 1.9 tdi 90km 1z wersja variant
- jarekft
- Berbeć
Witam mam na imie Michał jestem z Warszawy i w tym tygodniu kupuje od kolegi dziadka Golfa 3 92r 1.8 benzyna + podtlenek lpg wersia 3 drzwiowa w koloze czarny mat
na aluminiowej feldze 14 cali
niestety jest po drobnej kolizii ale mysle ze w miare szybko uda mi sie go wskrzesić jak juz tylko bedzie stał u mnie to odrazu wstawie fotki
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów 
na aluminiowej feldze 14 cali
niestety jest po drobnej kolizii ale mysle ze w miare szybko uda mi sie go wskrzesić jak juz tylko bedzie stał u mnie to odrazu wstawie fotki
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów 
- Pan Stefan