Potrzebuje pomocy czy mógłby ktoś doradzić co mogę kupić za takie pieniądze za pomoc z góry dziękuje.
Co sądzicie o tym http://allegro.pl/blaupunkt-gtb-8a-akty ... 81753.html . czy warto za bardzo nie znam się na tym.
Moderator: Moderator
Skrzyneczkę nazwał bym zabawką

Się zaczyna... Boom Box, Masakrator, Pompownia Mocy, Niech moc Cię prowadzi i będzie z Tobą
albo Boom Box + Tweetery
chcesz zrobić po swojemu, to rób, przecież to Ty będziesz tego słuchał na co dzień
nikt na siłę Ci nie będzie nic wmawiał... Nie ma po co wklejać linków do tych cudaków, bo ile osób to słuchało, ile osób ma wyrobioną opinię na podstawie odsłuchu tych sprzętów ? Mi wystarczy odsłuch 5 takich Boxów i więcej nie potrzeba - w każdym można się spodziewać podobnego (mizernego) efektu
Niewiele jest aktywnych skrzyń, które można słuchać bez bólu głowy i z jakimś dźwiękiem (mi podobały się skrzynki Vibe, ale za nową, to nie ten budżet).
zapewne to jego pierwszy sprzęt. Wiec myślę ze na pewno z tego co wybrał znalazło by się coś co by zaspokoiło jego pragnienia. a co do rafal9119 pamiętaj obojętnie co ale ma gwarancje!!!! Jaka by nie była ale jest!!!! i nawet jak odda na gwarancje to nie zapłaci nic a nic za naprawę. A tak kupi sobie używkę od Tadzia za 250 i później będzie ganiał do warsztatu elektronicznego z kasa za naprawę twojej boskiej używki
zapewne każdy ma Zdziebko racji ale cofnijcie się w czasie i przypomnicie sobie czy każdy z was na dzień dobry miał wypasionego golfa z wypasionym audio??? taaa chyba ze miał mamusie i tatusia którzy na to łoili
pogra mu sprzęt za 400 2 lata sprzeda, dołoży kupi lepszy.Taksi napisał(a):a co do rafal9119 pamiętaj obojętnie co ale ma gwarancje!!!! Jaka by nie była ale jest!!!!

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości