Po to się coś stara człowiek doradzić, żeby inni nie powielali tego błędu (Voice Krafty, Firsty i te typy sprzętu) Ja tam wolę sprawną używkę (takiego RF, to tak szybko nie zamęczysz), wolałem 15 letniego VW jak nowego Poloneza 
Moderator: Moderator
Po to się coś stara człowiek doradzić, żeby inni nie powielali tego błędu (Voice Krafty, Firsty i te typy sprzętu) Ja tam wolę sprawną używkę (takiego RF, to tak szybko nie zamęczysz), wolałem 15 letniego VW jak nowego Poloneza 
rafal9119 napisał(a):Taksi napisał(a):a co do rafal9119 pamiętaj obojętnie co ale ma gwarancje!!!! Jaka by nie była ale jest!!!!
wiesz co ja to dziekuje za taka gwarancje. na sprzet bedzie czekał 2 miechy ktory pograł mu tylko 1 miesiac i dalej zwrot i tak do znudzenia![]()
bogib184 napisał(a):To po to kupuje się nowy sprzęt, żeby bujać się z nim po gwarancjach i zamiast słuchać, czekasz miesiąc, albo i dwa na swój nowy sprzętPo to się coś stara człowiek doradzić, żeby inni nie powielali tego błędu (Voice Krafty, Firsty i te typy sprzętu) Ja tam wolę sprawną używkę (takiego RF, to tak szybko nie zamęczysz), wolałem 15 letniego VW jak nowego Poloneza
za 200 zl powinieneś antykwariat otworzyć jak takie starocie ubóstwiasz!!!! Wraz z tym drogim bobem marlejem co po swoim staff-ie sowy widzi
Jak kupi ktoś jakiegoś cudaka, to jak mu nie zrobią na gwarancji, to niech leci się poskarży do Strasburga
Pozdro śmieszny ludku 
bogib184 napisał(a):Co Ty palisz chłopie, bo nie zrozumiałem Twojej chaotycznej wypowiedzi ? Gdzie ja krytykuję, ktoś pyta co to warte, szczerze odpowiadam i jako że to Forum mogę coś zaproponować ze swojej strony. Miotasz się w wypowiedziach i sam piszesz bajki, bo co ? Sam może sprzedajesz takie cudaki ?Jak kupi ktoś jakiegoś cudaka, to jak mu nie zrobią na gwarancji, to niech leci się poskarży do Strasburga
Pozdro śmieszny ludku
Za ile ja mu sprzęt poleciłem za 1000, 2000, 5 k PLN ? Okolice 400 PLN, więc czego ziejesz chłopie ? Dodawać nie umiesz ? Oprócz polskiego, to jeszcze matematyka się kłania. Ja już nie robię OT (swoje wiem na temat sprzętu CA i tych "cacuszek" świecących nowych - zazwyczaj ktoś się sadzi, bo sam takimi handluje i tłumaczy, że na początek dobre, bo można $$$ zrobić, a mądrzejsi kupią pewną używkę, kilka półek wyższą od tego badziejewa i większą pociechę z tego będą mieli). Nie będę człowiekowi tematu już zaśmiecał, a i Tobie radzę to samo.
omnibus i licho wie co jeszcze!!!! Ale dobrze chociaż ze na roli się znasz
i nie stwierdziłeś ze ziemniaki się sieje
zuch chłopiec
a sprzedawcą żadnym nie jestem..bez obaw kolego. A na koniec tylko dodam ze nie mów do mnie chłopie. Rolniku!!!!!
i sam swoich bledow szukaj badziejewa!!!! Co to k.... 
http://amp-performance.de/209-Axton-C502.htmlhttp://amp-performance.de/209-Axton-C502.htmlPowrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości