Sony Xplod MEX-BT3900U - Podłączenie

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Sony Xplod MEX-BT3900U - Podłączenie

Postprzez dzony92 » 4 kwi 2013, o 22:59

Witam który z kabli daje impuls do wzmacniacza?
jasnoniebieski (ATT) czy w niebiesko-białe paski (AMP REM)?

W starej kostce mam zasilanie podłączone piny:
4 żółty +
5 niebieski sterowanie anteną
7 czerwony ACC
8 czarny masa

W nowej od radia (w instrukcji) piny:
4 żółty zasilanie ciągłe
5 niebieski sterowanie anteny
7 czerwony włączone zasilanie
8 czarny masa

Czy kable czerwony i żółty powinienem zamienić miejscami? Pogubiłem się, roszę o pomoc. Pozdrawiam.
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Sony Xplod MEX-BT3900U - Podłączenie

 

Postprzez seba650 » 4 kwi 2013, o 23:00

Zostaw tak jak jest.
seba650
Badacz tematu
 
Posty: 227
Dołączył(a): 26 lis 2012, o 22:42
Lokalizacja: SKIERNIEWICE

Postprzez dzony92 » 4 kwi 2013, o 23:04

Czemu? w instrukcji zrozumiałem inaczej. Mogę się mylić więc upewnić :-D
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez seba650 » 4 kwi 2013, o 23:53

Ja Ci mówię nic nie zmieniaj, a zrobisz jak zechcesz ;-)
seba650
Badacz tematu
 
Posty: 227
Dołączył(a): 26 lis 2012, o 22:42
Lokalizacja: SKIERNIEWICE

Postprzez dzony92 » 5 kwi 2013, o 00:55

Jeśli tak mówisz :)
Nie znam się chodzi tylko o to by cały czas pamięć była podłączona i można było odpalić radio po włożeniu kluczyka :)

[ Dodano: 2013-04-05, 01:01 ]
A jak z tym impulsem do wzmacniacza?
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez slavwek.ie » 5 kwi 2013, o 06:26

A jak z tym impulsem do wzmacniacza?
przewód AMP REM
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez dzony92 » 5 kwi 2013, o 15:34

Już znalazłem ale dzięki :mrgreen: gra i działa jak tzreba :-D
Ale na nagranej płycie nie wyślwietla mi tytułów piosenek (tylko numer i czas) włączam funkcje (tytuł wykonawca i album i nic niema). Co z tym zrobić? :)
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez slavwek.ie » 5 kwi 2013, o 22:05

mowa o CDA czy MP3?
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez dzony92 » 6 kwi 2013, o 11:45

Mowa o mp3. Zauważyłem, że jak są id3 tagi (chyba tak to sie nazywa) to normalnie pokazuje tytuły aurora itp. Ale mój kolega mial starsze sony i wszystko mu wyświetla. Też jak właczę u siebie opcje szukania to widze tytuły. Moze to kwestia ustawień.
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez slavwek.ie » 6 kwi 2013, o 12:03

raczej kwestia dobrze nagranych mp3 z opcją ID tagów
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez dzony92 » 6 kwi 2013, o 15:08

Na pendrive jest to samo. Więc jak nagrywać?
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez k0nr4d » 6 kwi 2013, o 19:33

Jeśli nie ma tagu, to w trybie wyświetlania tagów nic nie pokaże, trzeba przełączyć w tryb wyświetlania nazw plików i wtedy pokaże nazwę.
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź

Następna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości