Sony Xplod MEX-BT3900U - Podłączenie

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez dzony92 » 6 kwi 2013, o 20:58

Może jakaś mała instrukcja do tego? :hyhy:
Szczerze mówiąc nie znam sie na takich ustawieniach i to moje piersze "lepsze" radio.
Będę bardzo wdzięczny :)
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

 

Postprzez k0nr4d » 7 kwi 2013, o 12:29

Instrukcję masz w komplecie z radiem, a jeśli nie, to znajdziesz bez problemu w internecie.
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź

Postprzez dzony92 » 7 kwi 2013, o 20:41

W instrukcji jedynie piszą ,że zależy to od rodzaju płyty i formatu piosenki ale na USB jest tak samo.
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez k0nr4d » 8 kwi 2013, o 08:23

Jeśli masz taki przycisk jak 'Display' lub coś w tym stylu, to pogmeraj nim, powinno zmieniać się wyświetlanie nazwy pliku/nazwy folderu/tagi etc.
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź

Postprzez dzony92 » 9 kwi 2013, o 12:46

Mam ten przycisk jak go naciskam (jak są tagi) to wyświetla mi nazwe wykonawce, album. Ale gdy niema tych informacji wyświetla mi się NO NAME.
Tu podsyłam instrukcje, może ktoś sie dopatrzy jak to zrobić bo ja nie znalazłem...

ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/con ... 772PL1.PDF
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Postprzez BartheZz_3 » 9 kwi 2013, o 14:04

dzony92 napisał(a):Mam ten przycisk jak go naciskam (jak są tagi) to wyświetla mi nazwe wykonawce, album. Ale gdy niema tych informacji wyświetla mi się NO NAME.

Kolesiu skad sie urwales ?? :D
No to jak masz przycisk "Display" to na przykladzie mojego radia... masz wykonawce album tytul bla bla bla... a pierwsza opcja powinna byc TRACK :P albo po polsku "sciezka", albo cos w tym guscie, moze "nazwa sciezki" nie wiem jak to tam masz, no i to jest konkretnie nazwa pliku jaki byl na komputerze :) tak jest przy moim radiu, mysle ze przy Twoim powinno byc tak samo :)
R.I.P Mystic B. [*]
Avatar użytkownika
BartheZz_3
Members
 
Posty: 4317
Dołączył(a): 16 cze 2011, o 10:24
Lokalizacja: PMI
Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez dzony92 » 9 kwi 2013, o 17:01

Wiem, wiem tyle ,że jak jest włączone track to wyświetlał sie tylko numer piosenki i czas... :suchy:
dzony92
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 maja 2012, o 08:53
Lokalizacja: Pasłęk

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości