Kolego zwrotnice musza zostać.
Narazie podłącz wszystko pod iso tylko sprawdz polaryzacje.
Daj Focale na przód a te Blaupunkty na tył na wypadek jakbyś kiedyś jechał wiekszą ekipką.
W radiu masz opcie Federa w ktorej tył zawsze możesz zciszyć zeby nie psuł sceny.
później z biegiem czasu pozbieraj sobie na poządny wzmacniacz. Na allegro można dostać juz za 400 zł fajne piecyki.
Mało basu kup jakiś subufer. 10 z bssrefleksem tobie w zupelnosci wystarczy a i piecyka o wielkiej mocy nie bedzie potrzebowała.
Weekend sie zbliża kup dystanse z mdfu zrub porządne podłoże pod głośniki stwórz im namiastke zamknietej przestrzeni w furtkach a odwdzieczą sie one tobie czystym srednim tonem.
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Nie widzę sensu i potrzeby..brzesiu napisał(a):Daj Focale na przód a te Blaupunkty na tył
Z tego co autor opisuje, ma 3-waya od Velocity a to chyba nieco lepsze od najtańszego Fekalia?
Zrobić drzwi i słuchać co się zmieniło.. swoją szosą, pomijam głębokim milczeniem jakość napędu..
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
pewnie kwestia gustu. ja miałem kiedyś polyglassy o grały bardzo przyjemnie i nie powiesz mi ze jakieś tanie 3wey zagra lepiej. Fakt nie słuchałem nigdy tych velocity ale też nie słyszałem by ktoś się nimi jaral 

- brzesiu
- Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
cenne informacje
myśle , że pierwsze za co się zabiore to bedzie wygłuszenie tych drzwi i założenie MDFu , orientujecie sie moze w jakich kosztach sie taka operacja zamknie?
myśle , że pierwsze za co się zabiore to bedzie wygłuszenie tych drzwi i założenie MDFu , orientujecie sie moze w jakich kosztach sie taka operacja zamknie?- Tomuh94
- Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.9 Tdi 1Z
brzesiu napisał(a):pewnie kwestia gustu. ja miałem kiedyś polyglassy o grały bardzo przyjemnie i nie powiesz mi ze jakieś tanie 3wey zagra lepiej. Fakt nie słuchałem nigdy tych velocity ale też nie słyszałem by ktoś się nimi jaral
Zauważyłeś pewnie, że porównałem do najtańszego Focala, nie uogólniaj, bo za chwilę będziemy strzelali serią Utopia..
Velocity to flagowy wypust Blaupunkta, budowany na lepszych komponentach i o zdecydowanie "ludzko" brzmiących klockach.
Nadal nie wiem co to za model.
Tomuh94 napisał(a):orientujecie sie moze w jakich kosztach sie taka operacja zamknie?
zależy czym będziesz wygłuszał, dystanse jakieś 40zł/kpl, dekarka 100-120zł/rolka, rozpuszczalnik, płaskowniki, wkręty, izolacja itp.
Tu podpowiedź:
http://www.golf3.pl/topics28/fotoporada ... t48560.htm
Voice Kraft - postaw na jakość!
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Nie zamieżam wchodzić w zbytnia polemike bo jak napisałem nie znam tych blaupunktów ale fakt fajnie by było sie dowiedzieć jakie to sa Focale.
Jak ktoś jakiś czas temu składał ten zestaw to mogą to być nawet Pollyglasy. Dzisiaj jedynie ceny tych glośników poszybowały do jakiś irracionalnych poziomów.
Jak ktoś jakiś czas temu składał ten zestaw to mogą to być nawet Pollyglasy. Dzisiaj jedynie ceny tych glośników poszybowały do jakiś irracionalnych poziomów.
- brzesiu
- Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1z
Tak jak mowilem ... TO radio nie daje rady tym glosnikom (mowie tutaj o samych z przodu) . warczy w glosnikach jak sie tylko wlaczy ciut glosniej . głośniki dobre bo sprawdzalem wieżą i grają swietnie.
Pytanie do was pod ktory kabel w kostce iso podłączyc włączanie i wylączanie wraz z radiem wzmacniacza. Czy to nie bedzie czasem kabelek oznaczony "przewod zdalnego sterowania"?
Pytanie do was pod ktory kabel w kostce iso podłączyc włączanie i wylączanie wraz z radiem wzmacniacza. Czy to nie bedzie czasem kabelek oznaczony "przewod zdalnego sterowania"?
- Tomuh94
- Czytacz
okej dzieki za info temat do zamkniecia. Gra ładnie
wygluszeniem zajme sie pozniej. Na razie tak zeby grało, najpierw zajme sie blacharka .
pozdrawiam.
wygluszeniem zajme sie pozniej. Na razie tak zeby grało, najpierw zajme sie blacharka .
pozdrawiam.
- Tomuh94
- Czytacz
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio