Mam zamiar kupić nawigację i nie bardzo wiem czym kierować się przy zakupiue...
Moderator: Moderator

w Polsce żadne miasto nie wygląda tak jak tam jest narysowane na tym obrazku ..... w Chinach może i owszem
Mio bez dobrejj AUTOMAPY to srednio na Jeża ..! Kolega zajmuje sie sprzedażą nawigacji to troche tam sie pytalem co i jak
Wiec Raczej Wiekszosc Nawigacji na Orginalnych mapach kiepsko działa jesli chodzi o dokladnosc:) Co chwile wychodza jakies uaktualnienia
Poprstu szukajcie sobie AutoMap na jakis forach o nawigacjach tam jest pelno tego i wgrywajcie 
paffeł napisał(a):Witam![]()
Mam zamiar kupić nawigację i nie bardzo wiem czym kierować się przy zakupiue...Liczę na Waszą pomoc. A oto link http://www.allegro.pl/item590854472_naj ... ratis.html Napiszcie czy warto to kupić?
Kupujesz taki sprzęt za trochę ponad 200 zł, do tego jeszcze karte sd(do 4 giga) logujesz się na jakies forum maniaków gps (polecam www.my-navia.pl) wyszukujesz potrzebny ci wątek i działasz jak ci starszyzna radzi. (tylko błagam nie pisz czesc, jestem tu nowy...)
sprzęt jest na pewno lepszy od tych biedronkowych i dostępnych w promocjach jakiś śmiesznych firm ... to musicie przyznać racje ... co do mio map 2008 to rzeczywiście czasami karze jechać po schodach np
kwestia bez dyskusji ale kupcie tani sprzęt z automapą ?
tak jak ktoś napisał wgrać sobie i po kłopocie ...
. Tak jak pisze mr.morty zdecydowałem się na Navii 45. Jutro przelewam pieniądze i będę czekał na paczke.lub jakiejś Navii (np nv 35 lub 45)
spoko od tego nie będę zaczynał(tylko błagam nie pisz czesc, jestem tu nowy...)

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości