Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jesli chodzi o suba to zgodze sie Jest dobry , wczesniej zle spojrzalem nie na te glosniki wybaczZwracam chonor .!
ale dalej jednak nie przekonuje ten wzmak . ta moc to raczej nie realna
za ta cene co chcesz sie oplaca . radio jest spoko. co do tego wzmaka to rozmawial z adminem ktoregos z forum i raczej mi go odradzil i to bardzo. forum pokroju Elektrody
ale dalej jednak nie przekonuje ten wzmak . ta moc to raczej nie realna
za ta cene co chcesz sie oplaca . radio jest spoko. co do tego wzmaka to rozmawial z adminem ktoregos z forum i raczej mi go odradzil i to bardzo. forum pokroju Elektrody- lisu891
- Badacz tematu
- lisu891
- Badacz tematu
yaro07 napisał(a):tylko że pod 4-kanałowy wzmacniacz potrzebne są dwa wyjścia RCA z radia??
no raczej tak, bo inaczej to 2 kanaly bedziesz uzywal a 2 beda nieuzywane, wiec nie ma sensu kupowac 4kanalowego...
chyba ze da sie zrobic taki manewr: ja mam u siebie w alpinie 2 wejscia i jedno wyjscie - moze da sie z wyjscia podlaczyc do drugiego wejscia, ale to jakies mi sie dziwne wydaje, i niektorych moze pewnie rozbawic taki pomysl
nie probowalem tego robic, wiec nie wiem

-

lysutki - Badacz tematu
lysutki napisał(a):yaro07 napisał(a):tylko że pod 4-kanałowy wzmacniacz potrzebne są dwa wyjścia RCA z radia??
no raczej tak, bo inaczej to 2 kanaly bedziesz uzywal a 2 beda nieuzywane, wiec nie ma sensu kupowac 4kanalowego...
chyba ze da sie zrobic taki manewr: ja mam u siebie w alpinie 2 wejscia i jedno wyjscie - moze da sie z wyjscia podlaczyc do drugiego wejscia, ale to jakies mi sie dziwne wydaje, i niektorych moze pewnie rozbawic taki pomysl
nie probowalem tego robic, wiec nie wiem
bez problemu można 4-kanałowy wzmacniacz podłączyć pod radio z jednym wyjściem, wystarczy kabelek 1RCA=>2RCA (tzw. RCA typu Y).
a można też podłączyć tak jak ty mówiłeś, tzn radio pod jedno wejście na wzmaku, a drugie wejście "zmostkować" z wyjściem wzmaka. ale te pierwsze rozwiązanie wydaje mi się rozsądniejsze w kwestii sterowania dźwiękiem
- Hellboy
- Czytacz
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio