tylko kup pełen syntetyk
morze być mobila do skrzyń automatycznych , wspomagań z możliwością stosowania w skrzyniach manualnych
kosztuje ok 23 a 28 zł za litr a wchodzą ok 3 litry
a skrzynia pięknie działa
chyba ze masz kasę to kup mobila tylko do manuali ale to to samo a kosztuje 48 zł za litr
Moderator: Moderator
-

jacekPlacekkk - Gaduła
no to co to za dziwna sprawa
to co oni tam w fabryce leją
a jak bedziesz ciągle dolewał to w koncu ta fabryczna "wydzielina" się wykapie i bedzie tylko ta co sam dolewasz.... i co wtedy???
to co oni tam w fabryce leją
a jak bedziesz ciągle dolewał to w koncu ta fabryczna "wydzielina" się wykapie i bedzie tylko ta co sam dolewasz.... i co wtedy???-

marcinkoz2910 - Members
Witam. Mam diesla 1,9. Jestem trochę "zielony". Gdzie dolać olej do skrzyni? Macie może jakieś foty. Dzięki
- Bartosz1207
- Berbeć
-

marcinkoz2910 - Members
i dalej piszecie pierdoły
ja wymieniłem olej w skrzyni już jakieś 3 miesiące temu i chulam
skrzynia po wymianie pracuje delikatnie i pięknie cały czas
jak kogoś interesuje na co wymieniłem to parę postów wcześniej jest moja wypowiedz

ja wymieniłem olej w skrzyni już jakieś 3 miesiące temu i chulam
skrzynia po wymianie pracuje delikatnie i pięknie cały czas
jak kogoś interesuje na co wymieniłem to parę postów wcześniej jest moja wypowiedz

Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
Wiec piszę o rezultatach wymiany oleju
olej wymieniłem jakieś 5 miesięcy temu i skrzynia jest cała i zdrowa a biegu mogę wrzucać najmniejszym palcem bez wysiłki
więc nie wierzę w to co piszecie że się zepsuje skrzynia
nie ma takiej opcji, mój wujek pracuje już 25lat w warsztacie i jak mu to powiedziałem to do dziś sie ze mnie napierdziela 
olej wymieniłem jakieś 5 miesięcy temu i skrzynia jest cała i zdrowa a biegu mogę wrzucać najmniejszym palcem bez wysiłki
więc nie wierzę w to co piszecie że się zepsuje skrzynia
nie ma takiej opcji, mój wujek pracuje już 25lat w warsztacie i jak mu to powiedziałem to do dziś sie ze mnie napierdziela 
Ostatnio edytowano 26 mar 2012, o 13:41 przez marcinkoz2910, łącznie edytowano 1 raz
-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910 napisał(a):olej wymieniłem jakieś 5 miesięcy temu
góra 4 miechy jak wnioskuję po dacie Twojego ostatniego posta
ja też zmieniłem i narazie nic się nie dzieje ale jakiejś wielkiej poprawy nie ma, jak jest zimno to zanim się skrzynka rozgrzeje trzeba troszkę siły żeby zredukować z 3 na 2 i tyle...jeśli o mnie chodzi to kto chce niech zmienia byle na odpowiedni olej a napewno nic się ze skrzynią nie stanie
-

mani51 - Members
Powrót do Napęd i skrzynia biegów