tylko kup pełen syntetyk 
morze być mobila  do skrzyń automatycznych , wspomagań z możliwością stosowania w skrzyniach manualnych
kosztuje ok 23 a 28 zł za litr  a wchodzą ok 3 litry 
a skrzynia pięknie działa
chyba ze masz kasę to kup mobila tylko do manuali ale to to samo a kosztuje 48 zł za litr

z tego co wiem to do skrzyni sie 'tylko' dolewa..ale to jest moje zdanie niech kolega se wymieni i podzieli sie z nami za pare miesięcy jakie wrażenia z jazdy
 z tego co wiem to do skrzyni sie 'tylko' dolewa..ale to jest moje zdanie niech kolega se wymieni i podzieli sie z nami za pare miesięcy jakie wrażenia z jazdy 

to co oni tam w fabryce leją
  to co oni tam w fabryce leją   

olej wymieniłem jakieś 5 miesięcy temu i skrzynia jest cała i zdrowa a biegu mogę wrzucać najmniejszym palcem bez wysiłki
 olej wymieniłem jakieś 5 miesięcy temu i skrzynia jest cała i zdrowa a biegu mogę wrzucać najmniejszym palcem bez wysiłki 
 nie ma takiej opcji, mój wujek pracuje już 25lat w warsztacie i jak mu to powiedziałem to do dziś sie ze mnie napierdziela
  nie ma takiej opcji, mój wujek pracuje już 25lat w warsztacie i jak mu to powiedziałem to do dziś sie ze mnie napierdziela  

![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif) hehe ale nie ma problemów
 hehe ale nie ma problemów