Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Gwizd podczas przyspieszania
Koleo na powaznie to kuknij na olej b jak jest malo to moze byc skrzynka do wymiany a szkoda kasy 

-

mario777 - Czytacz
Kolego musisz miec kanal i z boku na szkrzyni powina byc sruba niewiem jak jest w 1.8 a wydaje mi sie ze w kazdej skrzyni jest podobnie
-

mario777 - Czytacz
Kolego nie jestem mechaniorem ale to jest hyba korek do sprawdzania znakow na rozrzadzie nie lej tamtendy oleju posprzeglo zalejesz
-

mario777 - Czytacz
Z doswiadczenia moge stwierdzic ze to lozysko na skrzyni biegow
jak nie zrobisz to szybko sie skrzynia skonczy ja tak jezdzilem jezdzilem z tym gwizdem i sie skonczyla nie moglem za cholere biegow wrzucac dobrze ze na warsztat jakos dojechalem.
Stawiam na remont skrzyni tzn lozysko nowe i gitara gra
jak nie zrobisz to szybko sie skrzynia skonczy ja tak jezdzilem jezdzilem z tym gwizdem i sie skonczyla nie moglem za cholere biegow wrzucac dobrze ze na warsztat jakos dojechalem.
Stawiam na remont skrzyni tzn lozysko nowe i gitara gra

- Poldek
- Fanatyk
NieAmator, poprosze wiecej info lub jakis opis 

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Już nie szumi:/za to w głowie:/ całe swieta w szpitalu golfik skasowany:/cały bok od pasarzera po uderzeniu w drzewo:/ bede miał sporo czesci do sprzedania silnik napewno bo zapala,i elementy karoseri lewe drzwi kierowcy lewe dzrzwi pasarzera,tylnia klapa,przednia maska, chetnych prosze pisac,tylnie lampy ala lexus białe
- janekm1989
- Berbeć
Powrót do Napęd i skrzynia biegów